foto

Alan Ruck

  • nar. 1.7.1956 (63 let)
    Cleveland, Ohio, USA

Biografie

Alan Ruck se narodil 1. července 1956 v Clevelandu, Ohio. Navštěvoval Parma Senior High School a v oboru drama vystudoval University od Illinois v roce 1979. V roce 1984 se oženil s Claudií Stefany a jejich manželství trvalo až do roku 2005. Mají spolu dvě děti. Rozvedli se a Alan se v roce 2008 podruhé oženil s Mireille Enos a mají spolu jedno dítě.

Jeho největší rolí je postava Stuarta Bondeka v seriálu VŠICHNI STAROSTOVI MUŽI. Ten běžel od roku 1996 do roku 2002. První čtyři roky hrál po boku Michaela J. Foxe, kterého na zbylé dvě sezóny vystřídal Charlie Sheen.

Objevil se ve spoustě rolí v televizních seriálech. V poslední době to bylo třeba v COUGAR TOWNU, AGENTUŘE JASNO, HEUREKA nebo FRINGE. Zahrál si i ve filmu STALO SE od M. Night Shyamalana. Celkově se objevil ve více než 100 rolích ve filmu, televizi nebo divadle.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2019 Captive State
2018 Gringo: Zelená pilule
Sierra Burgess je marná
2017 Frozen Peas
War Machine
2016 Booted
Carnage Park
Dreamland
2015 Deathly
2014 The Novice (TV film)
2013 Noc zombie (TV film)
2012 Goats
Shanghai Calling
2011 Close-Up
Pět žen (TV film)
2010 False Creek Stories
Těžká rozhodnutí
2009 Miluji tě, Beth Cooperová
2008 Eavesdrop
InAlienable
Město duchů
Stalo se
2007 Goodbye Baby
Jako zamlada
Star Trek: Of Gods and Men
2003 Dvanáct do tuctu
2000 Endsville
Everything Put Together
1998 Výkupné za rošťáka (TV film)
Walking to the Waterline
1996 Twister
1995 Katie - Dítě divočiny
1994 Nebezpečná rychlost
Star Trek VII: Generace
1992 Just Like in the Movies
1990 Mladé pušky II
1989 Tři uprchlíci
Vražda na Broadwayi
1988 Shooter (TV film)
1987 Tři na cestě
1986 Volný den Ferrise Buellera
1985 First Steps (TV film)
1984 Hard Knox (TV film)
1983 Třída
Zlí hoši

TV seriály

2019 Boj o moc (TV seriál)
This Is Not For Tears (S02E10)
DC (S02E09)
Tern Haven (S02E05)
další epizody (7)
2018 Boj o moc (TV seriál)
Nobody Is Ever Missing (S01E10)
Pre-Nuptial (S01E09)
Prague (S01E08)
další epizody (10)
Dirty John (TV seriál)
One Shoe (S01E06)
2016 Exorcista (TV seriál)
Kapitola desátá: Tři pokoje (S01E10)
Kapitola devátá: 162 (S01E09)
Kapitola osmá: Trpitelé (S01E08)
další epizody (9)
Hlasiťákovi (TV seriál)
The Catch (TV seriál)
The Princess and the I.P. (S01E04)
The Trial (S01E03)
Průměrňákovi (TV seriál)
Film, přátelé a ovocné taštičky (S07E14)
Papoušek v kleci (S07E12)
2015 Hindsight (TV seriál)
The Whispers (TV seriál)
The Archer (E06)
Collision (E03)
Hide & Seek (E02)
další epizody (4)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Ve spárech štěstěny (S04E08)
2014 Agentura Jasno (TV seriál)
Remake A.K.A. Cloudy... With A Chance Of Improvement (S08E03)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
A teď všichni (S01E07)
Krásný nový svět (S01E06)
Super Fun Night (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Reckoning (S07E13)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Instinkt (S11E09)
2012 Havaj 5-0 (TV seriál)
Tajemství (S03E07)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Osmium (S03E16)
2010 Město ztracených (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Long in the Tooth (S01E04)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Hranice (S02E03)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
The Four Pillars (S04E05)
Vražedná čísla (TV seriál)
Dospívání (S06E15)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vzplanutí hvězdy (S08E12)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nezmar (S10E14)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Bílý na tahu (E02)
Město žen (TV seriál)
Dva pistolníci (S01E08)
Greek (TV seriál)
Isn't It Bro-mantic? (S02E20)
Divine Secrets of the ZBZ Sisterhood (S02E18)
2008 Greek (TV seriál)
No Campus for Old Rules (S01E19)
The Great Cappie (S01E12)
Agentura Jasno (TV seriál)
Když jde Gus do banky (S03E08)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Umělý šampion (S03E03)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kill, Baby, Kill! (S05E09)
2007 Drive (TV seriál)
Family of the Year (TV seriál)
Greek (TV seriál)
Black & White and Read All Over (S01E10)
The Bronx Is Burning (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Second Opinion (S03E13)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Bad Blood (S03E08)
2006 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Skutečný svět (S03E06)
2005 Stella (TV seriál)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
2002 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj šťastný den (S02E09)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Přítel v nouzi (S06E22)
Věkem proti zdi (S06E17)
Oči dokořán (S06E16)
další epizody (5)
2001 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Kancelář střetů (S06E12)
Čínská čtvrť (S06E11)
Souboj (S06E10)
další epizody (25)
2000 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Hračkárna (S05E10)
Hamburgry hněvu (S05E09)
Všechno zlé pro něco... (S05E08)
další epizody (24)
1999 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Caitlin na večeři (S04E12)
Mustang Mikey (S04E11)
Vrátný zvoní dvakrát (S04E10)
další epizody (26)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Spider (E05)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Opičárna (S03E12)
Hrdina okamžiku (S03E11)
Krocan nad krocany (S03E10)
další epizody (24)
1997 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Zázrak na 34. ulici (S02E12)
Koně se také střílejí (S02E11)
Rodinná záležitost pokračuje (S02E10)
další epizody (24)
1996 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Křížovka (S01E12)
Psí odpoledne (S01E11)
Soutěž (S01E10)
další epizody (12)
Krajní meze (TV seriál)
Nepřirozený výběr (S02E03)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Jako tmel (S04E17)
Prokaž mi službičku (S04E16)
1995 Muscle (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Silvestr (S04E09)
Nechápu to (S04E05)
1994 Tátovy holky (TV seriál)
1993 Picket Fences (TV seriál)
Unlawful Entries (S02E03)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Oil's Well That Ends Well (S05E11)
1992 Edge, The (TV seriál)
1990 ABC TGIF (TV seriál)
Going Places (TV seriál)
1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)

Dokumentární

2006 The 50 Greatest Comedy Films (TV film)
1987 Biography (TV seriál)
1983 Making of 'Class', The (TV film)

Host

TV pořady

2001 Revealed with Jules Asner (TV pořad)