Reklama

Reklama

Milan Chladil: Jezdím bez nehod

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Československo, 1961, 3 min

Obsahy(1)

Text napsal Zdeněk Borovec, orchestr řídil Karel Vlach. (Snorlax)

Recenze (7)

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Lahodný baryton Milana Chladila. Pro mladší generace je píseň známá hlavně díky Renčově retromuzikálu Rebelové. Klip sám o sobě působí spíš úsměvně. Rozhovor za jízdy mezi mopedistou a řidičem kabrioletu, přičemž na pozadí je promítaná pohybující se krajina. Cesta na pozadí je Strakonická výpadovka z Prahy. Na začátku Barrandovské skály a podél silnice železnice stejně, jako to známe dnes. Ke konci pak podjíždějí Branický most, známý spíš jako most Inteligence. Tento most byl otevřen až v roce 1964. Tři roky po nahrání klipu. Ale byl dostavěn o mnoho let dříve (1955). ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Luxusní swingík, moje oblíbená z raných 60s!!! "To musí stát ale prachy viďte?", "To víte zadarmo to není", "Já nemyslim tohle, slečná!"... "Dovolte...!" "Sem snad tolik neřek!" Štercl byl nepřekonatelnej:-))) ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Automotorevue v hudobne sviežom swingovom rytme. Klipu dominuje jednoduchý, drzý a trochu lascívny humor motocyklistu a bodrá radosť šoféra kabrioletu. Nepríliš vtipné, pointa ok. Lepší priemer. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Taky jezdím jako drak, samozřejmě podle předpisů, ale z Dejvic do Brna jsem to pod hodinku ještě nestihl. No nic, asi to dříve bylo kratší. Takže abych se vrátil k hodnocenému - hudba je svižná, text vtipný, klip zábavný a tak je to správné, tak to má být. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama