Reklama

Reklama

Milan Chladil: Jezdím bez nehod

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Československo, 1961, 3 min

Obsahy(1)

Text napsal Zdeněk Borovec, orchestr řídil Karel Vlach. (Snorlax)

Recenze (7)

Radko 

všechny recenze uživatele

Automotorevue v hudobne sviežom swingovom rytme. Klipu dominuje jednoduchý, drzý a trochu lascívny humor motocyklistu a bodrá radosť šoféra kabrioletu. Nepríliš vtipné, pointa ok. Lepší priemer. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Luxusní swingík, moje oblíbená z raných 60s!!! "To musí stát ale prachy viďte?", "To víte zadarmo to není", "Já nemyslim tohle, slečná!"... "Dovolte...!" "Sem snad tolik neřek!" Štercl byl nepřekonatelnej:-))) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Taky jezdím jako drak, samozřejmě podle předpisů, ale z Dejvic do Brna jsem to pod hodinku ještě nestihl. No nic, asi to dříve bylo kratší. Takže abych se vrátil k hodnocenému - hudba je svižná, text vtipný, klip zábavný a tak je to správné, tak to má být. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Lahodný baryton Milana Chladila. Pro mladší generace je píseň známá hlavně díky Renčově retromuzikálu Rebelové. Klip sám o sobě působí spíš úsměvně. Rozhovor za jízdy mezi mopedistou a řidičem kabrioletu, přičemž na pozadí je promítaná pohybující se krajina. Cesta na pozadí je Strakonická výpadovka z Prahy. Na začátku Barrandovské skály a podél silnice železnice stejně, jako to známe dnes. Ke konci pak podjíždějí Branický most, známý spíš jako most Inteligence. Tento most byl otevřen až v roce 1964. Tři roky po nahrání klipu. Ale byl dostavěn o mnoho let dříve (1955). ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama