Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milujete HO, ale má své mouchy? Zbožňujete JI, i když pořád všechno rozpitvává? Ženská logika a mužská zásadovost v praxi! Kateřina Brožová a Marek Vašut v komediálním seriálu. (TV Barrandov)

Recenze (61)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Předem říkám, že ani Vašuta, a tuplem ani Brožovou rád nemám. Co ale musím ocenit je to, jak trefně je zde nastíněn vztah mezi mužem a ženou, mám zato, že u 90 % párů to takto dnes opravdu funguje a ti dva fakt vypadali, že spolu jsou...takže trošku nechápu zdejší zaujaté a zatrpklé hodnocení. Obecně mi dnes přijde, že většina hodnotících jak vidí českou produkci, tak ještě před shlédnutím již podhodnocuje....................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Co je jednoznačně pozitivní, to je nadšení s jakým se dvojice Brožová - Vašut a Pogodová - Suchařípa navzájem špílcují, případně uvádějí třetí osoby do rozpaků. Ale bohužel je to celé neživotné, a leckdy jednoduše předvídatelné, protože jde v podstatě o letité manželské anekdoty, porůznu řazené do delších nebo kratších pásem. Někdy se totéž těsně po sobě variuje, což je dost riskantní podnik - přesně podle stylu experimentů páně Procházkových s vkusem českého diváka (viz třeba improvizační TV show-soutěž, jejíž jméno už jsem zapomněl...). Nutno ale říct, že místy jsem se opravdu pobavil - naneštěstí v poměru k celku toho dobrého bylo příliš málo. Za málo peněz... dost kolísavé množství muziky. 50%, a to jsem, jak se dívám okolo, opravdu grand:) ()

Reklama

Hansk75 

všechny recenze uživatele

Tahle stránka je plná pokrytců. Já netvrdím, že je to geniální, přehnaně vtipné nebo originální, ale tolik odpadů? Kdyby u popisku bylo namísto "Česko" "Velká Británie", tak by to byl rázem jeden z nejlepších seriálů, čistě geniální suchý humor a tak dále a tak dále... Na víc než na 2* to asi nemá, ale tolik odpadů? ... ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Nie,toto nemôže fungovať.Takýto formát rozhodne nedokáže zabojovať o moju priazeň.Spojenie u mňa neznášanlivej Brožovej a naopak zbožňovaného Vašuta je nonsens.Komické situácie-pomenujme ich tak-sú ako vystrihnuté zo života,ale žeby som sa nasmiala,nemôžem povedať.Takže nesplnilo účel ani cieľ,pre ktorý bola relácia vytvorená.1 hviezda za Vašuta. ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrá - přiznávám, hodnotím poté, co jsem viděla 10 minut, protože víc už vidět nehodlám.Tahle věc a hlavně její tvůrci neměli ani špetku ambice, ani trochu snahy. Leda tak vydělat nějaké peníze. Což se jim povedlo a je tedy zbytečné se na to dívat. Měl to být asi sled skečů, jenomže ani jeden z nich nemá pointu. Je to dost mizerně zahrané, to se ale hercům vyčítat nedá, protože prostě nemají co hrát. /10. 9. 13./ ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama