foto

Jana Postlerová

  • nar. 1943
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hurvínek a kouzelné muzeum
2009 Jánošík - Pravdivá historie
2000 Der Lebensborn - Pramen života
1997 Žena v kleci (TV film)
1995 Zlatník Ondra (TV film)
1990 Věčný tulák (TV film)
1988 Křivda (TV film)
Mimořádný případ (TV film)
Píšťaličko, otloukej se (TV film)
Vzestup po šikmé ploše (TV film)
1987 Hrající deštník (TV film)
Víla Lucie (TV film)
Za svědka půjde počítač (TV film)
1986 Préférence (TV film)
1985 Půlnoční divočák (TV film)
Tvář za oknem (TV film)
1984 Kočár pro princeznu (TV film)
1980 Jíška (TV film)
1977 Stíny horkého léta
1972 Etuda (studentský film)
Straussovský dekameron (TV film)
1971 Francouzská opereta mimooffenbachovská (TV film)
1970 Papá Offenbach (TV film)

TV seriály

2013 ONA A ON (TV seriál)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
2008 Hop nebo trop (TV seriál)
Pelech (S02E02)
1997 Arrowsmith (TV seriál)
1988 Advokát ex offo (TV seriál)
U nás doma (TV seriál)
1986 Velké sedlo (TV seriál)
Ponor (E07)
Štola (E03)
Lov (E02)
1983 Marťanský dopoledník (TV seriál)
Léto (E04)
Jaro (E03)
Zima (E02)
další epizody (4)
1982 Bráškové (TV seriál)
1979 Tybys (TV seriál)
1975 Kamenný řád (TV seriál)
1970 Země úsměvů a snů (TV seriál)

TV pořady

1985 Srdce tepe v operetě (TV pořad)
1984 Je to jen sen... (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace