Reklama

Reklama

Duchové lesa

(amatérský film)
Krátkometrážní / Animovaný / Horor
Česko, 2013, 43 min

Režie:

Miroslav Bula

Scénář:

Miroslav Bula

Hrají:

Miroslav Bula

Obsahy(1)

Příběh o ženě, která je posedlá chamtivostí a honbou za penězi. Díky nešťastné události se jí podaří získat přízeň muže a jeho dcery, avšak netuší, co jí toto setkání nakonec přichystá za osud. (Brodequin)

Recenze (14)

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Strašné zpracovaní (powerpoint =/= animace), povídka je dobře napsaná a hudba celkem slušná. Bohužel zpracování to pro mě táhlo dolů. Pokud už si autor vybral techniku "powerpoint" bez mluvení mohl by, alespoň nějak kreativně vyřešit texty. Tohle je vážně lehce nadprůměrná povídka s obrázky. Jako film to pro mě dostane 2/5. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já bych přivítal spíše mluvený doprovodný dialog, nežli ten psaný už kvůli navození ještě hustější atmosféry (protože tak jsem cítil jisté napětí jen místy – v určitých pasážích) a rovněž musím přitakávat k výtkám k těm zdlouhavým nepohyblivým obrázkům. I přesto mne však Miroslav Bula celkem mile překvapil. Jen tak dále, pokud natočí něco dalšího, určitě se na to podívám. Dávám mu zelenou a lehce nadprůměrné hodnocení. ()

Reklama

troufalka 

všechny recenze uživatele

Grafická stránka zcela převálcuje neumělé školometské vyprávění. Příběh uměle natahovaný, není vystavěn natolik napínavě, aby udržel pozornost celou dobu a začne nudit. K tomu přispívají i četné titulky. Divák je nucen soustředit se na méně kvalitní text a není mu dopřáno nerušeně se kochat zdařilou vizuální stránkou. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Poetická očista, ktorá každou ďalšou minutou irituje viac a viac diváka.Takže viacmenej sa to zaseklo v priemeri a nahor to ťahá silný záver. Bez slov, len hudba, "obrazy" a text. Hudba tu dodávala veškéru melancholiu a pri pár scenách zrobila svoje. Avšak nápad je fakt skvelý, niečo také sa len tak často nevidí. Myslím, že viacej od amaterského českého undergroundu sa čakáť nedá! ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Kdo si nepřečte nestoudně vyspoilerovaný zdejší komentář jednoho uživatele, vrátí se možná tak trochu do dětských let, kdy si ve světle lampičky četl tajuplné pohádky o zlé maceše, nebohém děcku, která se stalo obětí její zloby a o vdovci, který na tom není o moc lépe. Ano číst, je tady skutečně potřeba. Skvělé fotografické obrazy, stupňující se příběh a skutečně vynikající hudba. Výsledkem toho všeho je originální ztvárnění. Vynikající závěr už má do pohádky docela daleko a krajan Miroslav Bula má u mně velké prvopočáteční plus. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama