Reklama

Reklama

V bolestech

  • Kanada Afflicted
Trailer

VOD (1)

Hrůzu nahánějící hororový thriller nabízí příběh dvou nejlepších kamarádů, kteří se vydávají na životní cestu kolem světa. Jejich putování, které si krok po kroku natáčejí, ale brzy nabere nečekaný a zlověstný směr. Po pařížském setkání s neznámou kráskou jednoho z nich zasáhne tajemný virus. Tvůrci filmu si odnesli z Fantastic Festu ceny za nejlepší hororový film, nejlepší scénář i nejlepší režii a obdrželi čestná uznání na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu a na Mezinárodním festivalu fantastických filmů v Sitges. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (165)

Terva 

všechny recenze uživatele

Derek už si od začátku hodně protiřečí. Cesta kolem světa, neznámé země, čeká na to celý život (kolik mu je?) a pak se před kamerou kasá, jak od malička cestoval s rodičema. A si na cesty potřebuje někoho teplejšího, než jsou rodiče. A ten "kamarád" zase tvrdí, jak nemá rád výšky, letadla a nebo kořeněné jídlo. Kam se vlastně sere, když to není cestovatelský tip? Kamera svatého Víta, nesympatičtí (ne)herci a nevěrohodný příběh. Námět je dobrý, ale strašně špatně zpracovaný. Přemýšlel jsem i o odpadu, ale těch 30% snad nepřeháním a určitě to už nikdy neuvidím. Je to jen na vás. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEMŮŽETE BÝT NABLÍZKU. NENÍ TO BEZPEČNÉ. NEJSEM TA STEJNÁ OSOBA, KTEROU SI PAMATUJETE...“ /// Dva kokoti vyrážej na cestu kolem světa… ble, ble, ble… Derek má už na startu v mozku nějakej bordel… ble, ble, ble, ale HLAVNĚ nezapomeňte vzít kameru! Těším se (ehm, to je silný slovo) – dobrá su zvědavej na ten avizovanej ,,svěží vítr“ ve found footage. Doufám, že není myšleno to ,,multikamerový natáčení“ co vymyslel Clif. Den 10: Derek nádherně (kurva excelentní!) poblil restauraci… no a pak sleduju, jak se z Číňana stává Clark Kent, pak …(třeba) a pak monstrum. Číňan přestává vypadat jako Číňan – logiku konání nehledám, hlavně, že dělá ,,zvláštní“ věci. Ani to není tolik rozklepaný…, ale stejně mě to moc nebere. Pak je tu akční pasáž, jako vystřižená z videoher. Ale většinou je to nuda, páč furt sledovat dva ,,dyňoše“, byť jeden je divnej, je pro mě ubíjející. Naštěstí se závěrem přichází další akce – to je fajn. Připomíná to ,,Rec“ (bohužel ten první). Přitom ty akční serepetičky by to klidně mohly vyšvihnout na ,,ten“ druhej! Nadšení ne, ale je to z toho lepšího soudku. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Když mi vrazej kůl do srdce, trošičku se zakuckám. 2.) Vždycky jsem věřil na rovnováhu v přírodě. Godzilla, Audrey, Derek Lee... 3.) Thx za titule ,,nipandelm“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Při puštění horůrku "V bolestech" jsem naprosto nevěděla do čeho jdu a proto jsem byla velmi příjemně překvapena ;-) Velmi reálně kamerou z ruky zachycena proměna člověka v bestii.. Název je tradičně značně mimo a proto jsem možná očekávala kapku jiný děj.. Kdyby byl větší ranec peněz a nejali se přesvědčivější herci, mohlo jít opravdu o peckový horor.. Takhle je velmi ucházející a solidní.. Líbí se mi zachycení "utrpení" hlavního protagonisty ;-) ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Found footage neznášam! Ale upírie námety milujem a milujem aj každý boj dobra so zlom. Páčilo sa mi, že príbeh nebol príliš mysteriózny a že neboli zobrazené nijaké surovosti so zvieratami. Dobrý film sa dá natočiť aj bez zbytočného utrpenia, alebo propagovania násilia na zvieratách. Hlavný hrdina bol patrične rozpoltený a preto proste musel byť sympatický. Keby som jeho vírus dostala darom ja, presne viem koho by som mala na jedálnom lístku. Každopádne ani on si nevybral zle, akurát každé štyri dni nájsť pedofila či vraha.. myslím, že keby to bral ako to príde mal by viac potravy a morálne- uznajte, ktorý človek už je najneskor v dospelosti nevinný? Každopádne čakala som menej a tak pre mňa milé prekvapenie. ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

Dobrá práce, ale ke konci tak neskutečně vyprchává pečlivě budované napětí, že už jen čekáte, než to konečně utnou. Jednotlivé epizody jsou povětšinou skvělé, ale kvůli jejich roztříštěnosti nedosahuje druhá půlka tíživosti a nervozity té první. Jako ukázka stále nových možností found-footage to ale funguje velice slušně. 70% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Je velmi nepravděpodobné, že by byl INTERPOL přizván k vyšetřování Derekových (Derek Lee) a Clifových (Clif Prowse) zločinů v souvislosti s incidentem v krevní bance a sanitce. Samotný fakt, že cizí státní příslušník spáchá trestný čin, ještě neznamená, že je zapotřebí mezinárodní policie. Když už, tak by INTERPOL mohl pomoci navázat spojení s kanadskou vládou ohledně předchozí trestní minulosti těchto mužů, ale nezastával by aktivní roli při vydávání zatykačů. (Johnny.ARN)
  • Natáčení probíhalo v Barceloně, Paříži, Itálii a Vancouveru. (Terva)

Reklama

Reklama