Reklama

Reklama

Eminem - The Way I Am

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2000, 5:01 min

Recenze (9)

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Klip sa mi vždy páčil. Toľko super rýmov, no vyberiem časť, ktorá dokonale vystihuje Eminemov postoj všeobecne: *And all of this controversy circles me And it seems like the media immediately points a finger at me So I point one back at 'em, but not the index or pinkie Or the ring or the thumb, it's the one you put up When you don't give a fuck, when you won't just put up With the bullshit they pull, cause they full of shit too* ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Přeci jen, jsem rád, že Eminem se odprostil od fuckování ostatních a prošel si změnou jak osobním, tak aj hudebním směrem. Na druhou stranu to nic nemění na tom, že The Way I Am je lyrický klenot, natřískaný beznadějí a nekompromisní frázování, kdy Eminem trhá takty svým chraplákem vyvolávaj emoce. Kostelní zvony v refrénu na pozadí jsou hodně zajímavým prvkem. A hlavně, když je člověk vytočenej, tenhle track dost pomáhá. Storytelling Marshalla během urputného frázování a lámání slov z něj dělá unikátního v hip hopovém žánru. Je ale paradoxní a ironické, že písnička o tom, kde Eminem doslova pohrdá slávou, z něj udělala ještě slavnějšího... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Rapovým klipom občas nerozumiem. Ide o to, že mám v sebe nulové množstvo energeťákov ( alebo niečoho iného )? Budiž. Skôr sa prikláňam ( k podobne priemernej ) skladbe. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Eminem je v rapu dobrý,ale jestli i Marilyn Manson se dozvíte v tomto klipu.Podle mě dobrý sice je,ale kdyby odešel od metalu,tak bych to vážně nepřežil :D Tento klip je dobrý,protože ukazuje co se může stát,pokud se stanete slavnými až moc a ani za to vlastně nemůžete.Celý klip je dobře natočen a má dobrou atmosféru.A i když mám Marilyna moc rád,tak mi Eminem moc nesedl. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Eminem opět zabije svým rapem... A kdo se to objeví za Slimem? Marilyn Manson a kdybych o něm nevěděl zeseru se do trenek protože by mě opravdu nahnal strach... ()

Reklama

Reklama