Reklama

Reklama

Obsahy(1)

K Martiným prodejním favoritům patří manželská poradna psychologa a vztahového kouče Dr. Luskouna, který říká svým klientům nepříjemné pravdy. Stížnosti se množí, Brouček chce poradnu stáhnout, ale Marta chce dokázat, že tentokrát prodávají kvalitní službu. Testovat produkt s ní jde překvapivě sám ředitel Brouček. Po krátkém tréningu se dohodnou, že sehrají manželský pár v krizi. Doktor Luskoun jim ale po vyšetření sdělí pravdu, která oba překvapí. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro Vás to bude asi jednodušší. Vy si dokážete asi lehce představit, že jsem Váš partner, protože se Vám možná o mně někdy i zdá." Tak ředite Brouček to tentokrát rozjel ve velkém stylu a předstírání manželského páru s Martou v manželské poradně bylo dosud tím nejlepším, co jsem v tomto seriálu viděl. Ale nebylo tím jediným, co mě pobavilo, protože Věřiny postřehy do partnerského života taky stály za to. Takže stačí si najít přítele, který není úplný blb, umět to s medvědy se ve vztahu neztratí a kvalitní vidle mohou v manželství dost pomoct. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Českého chlapa nepředěláš... Základ je nevzít si uplnýho blba a smířit se s tím , že je to trochu blb..." :))) teda to je krásný kostým sestřičky ;) Sakra ta Poláková je fakt kus <3 ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama