foto

Michal Reitler

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Dukla 61 (TV film)
Metanol (TV film)
2016 Každý milion dobrý (TV film)
2015 Správnej dres (TV film)

TV seriály

2017 Jak nepřijít o život (TV seriál)
Svět pod hlavou (TV seriál)
1983 (E10)
Mrtvý muž (E09)
Rodinná záležitost (E08)
další epizody (10)
2016 Trpaslík (TV seriál)
Marta a Věra (TV seriál)
Knír (S02E08)
Tetování (S02E07)
Diktátor (S02E06)
další epizody (8)
2014 Marta a Věra (TV seriál)
Konkurz (S01E08)
Večírek (S01E07)
Vstřebávání (S01E06)
další epizody (8)
Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (13)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Nevinné lži (TV seriál)
Hra (E13)
Moje pravda (E12)
Na dně skleničky (E11)
další epizody (5)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Byl lásky čas (E08)
Čistá práce (E07)
Chromozom (E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2014 Paterčata (TV seriál)

TV pořady

2017 Tajemství těla (TV pořad)
2014 Nejchytřejší Čech (TV pořad)

Herecká filmografie

TV pořady

2009 Anno 2008 - 15 let TV Nova (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace