foto

Tadeáš Věrčák

  • nar. 5.4.1971 (47 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Ten, kdo tě miloval
2015 Gangster Ka
Gangster Ka: Afričan
2011 O Tondovi, který svítil (studentský film)
2010 Jseš mrtvej, tak nebreč (TV film)
2009 Dvojka
Karty ví, nepoví (studentský film)
Lištičky
Lukáš, prokletí utopence (studentský film)
Tisíc a jedna noc
2007 Jedné noci v jednom městě
2001 Bezejmenní (studentský film)
Nosnost pro 2 osoby (studentský film)
Poplach (studentský film)

TV seriály

2018 Ohnivý kuře (TV seriál)
Nakonec to nejlepší (S05E50)
Robi v pasti! (S05E49)
Nečekané nabídky (S05E48)
další epizody (50)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Všechno je jinak (S13E80)
Zelená skákavá potvora (S13E79)
Druhá šance (S13E78)
další epizody (46)
2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Slzy (S04E34)
Ukradený hotel (S04E33)
Z deníků neúspěšných (S04E32)
další epizody (84)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
V hodině dvanácté (S13E34)
Hlavně že žiješ! (S13E33)
Tohle je pod pás (S13E32)
další epizody (80)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Zakázaná území (S02E34)
Ohnivé dorty (S02E33)
Pusa na dobrou noc (S02E32)
další epizody (70)
Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (13)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Zločiny na pokračování (S01E15)
Recept na smrt (S01E14)
Běžné rituály (S01E13)
další epizody (15)
Marta a Věra (TV seriál)
Knír (S02E08)
Tetování (S02E07)
Diktátor (S02E06)
další epizody (8)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Hodně štěstí, Ježíšku (S12E34)
Vaše noci mají křídla (S12E33)
Tonoucí se stébla chytá (S12E32)
další epizody (80)
2015 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Účel světí prostředky (S04E33)
V pasti (S04E32)
Protiklady, poklady, úklady (S04E31)
další epizody (33)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Všechno nebo nic (S11E34)
Krok za krokem (S11E33)
Dokážeme velké věci (S11E32)
další epizody (80)
2014 Marta a Věra (TV seriál)
Konkurz (S01E08)
Večírek (S01E07)
Vstřebávání (S01E06)
další epizody (8)
Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Loupežné spiknutí (S03E31)
Tajemství kozího chlívku (S03E30)
Smilnění vs. smilování (S03E29)
další epizody (54)
Škoda lásky (TV seriál)
Zamilovaná (S02E07)
Srdce ženy (S02E06)
Polibek pro vítěze (S02E02)
další epizody (4)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ježíšek je génius (S10E34)
Vánoční Anděl (S10E33)
To já jsem ji zabil (S10E32)
další epizody (80)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Oko za oko (S01E32)
Panenka vs. sedmá velmoc (S01E31)
Lidi umí překvapit (S01E30)
další epizody (32)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Čas na zázraky (S09E34)
Kamenické hvězdné války (S09E33)
Poslední rytíř (S09E32)
další epizody (76)
2012 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ještě není čas (S08E34)
Tady a teď (S08E33)
Staré účty (S08E32)
další epizody (34)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
Opravdová divočina (E16)
Kde tikají hodiny (E15)
Osobní život (E14)
další epizody (16)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
Černá sanitka (TV seriál)
Černá sanitka (E15)
Přicházejí s nocí (E14)
Zhulenci a policajti (E13)
další epizody (15)
2007 Velmi křehké vztahy (TV seriál)

Dokumentární

2016 Zkáza krásou
2015 Mallory
2013 Život s Kašparem
2011 Love Story
2009 Katka
2008 René
1999 Nemoc a zdraví

TV pořady

2008 Suďte je! (TV pořad)
2005 Výměna manželek (TV pořad)
1999 Zpověď (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Ohnivý kuře (TV seriál)
Okradený o všechno (S05E13)
Sázka na špatného koně! (S05E04)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace