Reklama

Reklama

Divošky

(pořad)
  • Česko Divácké zprávy
Publicistický
Česko, 2013, 15 min

Obsahy(1)

Zprávy z nejzajímavějších záběrů od vás! Díváte se, sledujete, natáčíte a my vše odvysíláme, abyste se mohli opět dívat. Stačí se jen zapojit a sdílet. (oficiální text distributora)

Recenze (75)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že tento pořad (rubrika) je přehlídkou lidského nevkusu a Kraus je trapný až běda, ale zas na druhou stranu se tu občas objeví i několik srandovních videí. Hlavně tedy se zvířaty – takže já už kvůli nim ten odpad prostě nedám. Mnohdy ovšem s údivem nestačím zírat, jak jsou lidi schopní se ztrapnit v TV, jen kvůli tomu…“ Budu na Primě“. ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Během dne jsem se dozvěděl 4x že budou " divácké zprávy " :: Během zpráv ( v 18:55 ) jsem se to dozvěděl ještě 3x. Potom zkončily zprávy a řekli mi to znovu. Před reklamou mi to řekly zase. Po reklamě pro jistotu ještě jednou. ---- Pak to teda konečně začalo, a já jsem se dozvěděl co mě v pořadu dnes čeká. Ať už mi chcete věřit nebo ne, tak jsem to prostě přepl, protože už mi to věčné upozorňování lezlo krkem. --- --- --- Ostatně podobné upozorňování na cokoliv 20x během dne mě už před několika lety donutilok tomu že jsem se na TV začal dívat asi jen 2 hodiny denně a tještě když tam dávají něco kloudného, nebo zajímavého ( a představte si že se bez TV dá žít normální život ) Bože, je to horší díl od dílu. Nejlepší je hláška " zase nám v poště přistálo spousta vašich videí " Polovina jich je z YT tak 5 let starých a druhá polovina trapná až to bolí. ()

Reklama

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Mně přijde základní myšlenka dobrá - po hlavních zprávách, které bývají mnohdy tragické a negativní, je to výborná chvíle pro uvolnění a pobavení. Ovšem mohla by tam fungovat nějaká cenzura nebo dramaturgie, která vyhodí příspěvky typu "moje stará ukázala faldy" - ano, ty zprávy si tvoří diváci sami, ale přece jenom nějaká soudnost a meze... ()

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Chtělo by to upravit informace o pořadu. Není to "publicistický" a netrvá 15 minut. ¤:¤ Co k tomu napsat, co ještě nikdo nenapsal ..... Asi nic. Upoutávky během večera prozradí všechny videa a navíc jsou některé videa z YT už dávno provařená ( i několik let ) Naprosto zbytečný pořad. Navíc Tomáš Kraus je debil. ()

Lou_Pagi 

všechny recenze uživatele

Heh, no nic moc pořad, většinou videa s nepochopitelnou pointou a nejčastějším tématem je asi lampa, zídka, sloupek nebo cokoliv jiného umístěného v chodníku. Doporučil bych 100m procházku např. ulicemi Rethymna, Chanie a hned by je přestalo se nad tím divit. Někdy se objeví něco zábavného, ale nejvíc bodů si ode mě vysloužil pořad za zdejší komentáře, protože ty mě fakt pobavily a to jenom díky tomuto pořadu !! Díky ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama