Reklama

Reklama

Dámi / Nedámi

(seriál)
Komedie / Krátkometrážní
Česko, 2013, 10x3 min

Obsahy(1)

Marta a Pavel jsou nejlepší přátelé. Marta je lesba a Pavel rád poslouchá její příběhy a rád s ní řeší její životní problémy. Ale neposlouchá ji příliš zaujatě a nejsou Pavlovy dobré rady jen jeho oživlé sexuální fantazie? (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první 4 díly a musím říct, že se mi to překvapivě docela líbilo. Sice mi tam zůstává jistá pachuť z toho, že mi to celé přijde strašlivě zbytečné, protivně vulgární a místy snad i lehce trapné, ale... Ale pořád je tu vědomí toho, že prostě stejně nemá smysl na tento projekt aplikovat nějaká náročná měřítka, je to filmařský minimalismus v nejčistší formě, a má-li vůbec smysl to nějak hodnotit, za sebe nemám problém přiznat, že oba herečtí představitelé jsou tu vždy naprosto výborní. Takže u mě asi dobrý. 4 hvězdy - a proč ne? ()

dwbmb 

všechny recenze uživatele

Je jedno, jestli vidíte všech deset dílů nebo čirou náhodou v biografu jen jeden. Zaručeně pobaví. A pobavit diváka je zcela zjevně tvůrčím záměrem, jelikož notná dávka nadhledu, nadsázky a absurdity nelze výtvoru upřít. Poprvé jsem v kině hleděl jak cyp, co to je za trailer na další nemožnost z českých hájů, ale jakmile mi to celé docvaklo, tak mě nadšení už nepustilo. Nyní je možnost si videa přehrát i online, takže směle do toho, za zkoušku nic nedáte. Vhodné pro heterosexuálního muže: ano ()

Reklama

Reklama