Reklama

Reklama

Eminem: Berzerk

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 4:19 min

Recenze (12)

simi78 

všechny recenze uživatele

Rick Rubin prostě musí vystupovat v snad každým music videu ke kterému produkuje hudbu a přijde mi toto docela úsměvné. Taky barevná chaotičnost v tomhle music videu mi přijde chytře využitá. Sampling Billyho squiera mi přijde slušně vuyžité a pro eminema to není moc vídáno / slyšeno, takže to je hezká změna. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Eminemov tribute k old-school hip-hop. Od producenta Rick Rubin a sampling Beastie Boys, po paying homage old-school hip-hopovým legendám, k samotnému štýlu rapu (scratching, kričanie slov na konci rýmu atď.), až po samotné efekty a štýl oblečenia v klipe. V prvom verši pays homage old-school hip-hopovým legendám, viac-menej v druhom si robí srandu z dnešných shitných rapperov, a tretí je niečo v štýle Slim Shady. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Miestami celkom nápadité, miestami vtipné, ale takýto chaos mi nič nehovorí, navyše v takej hudbe, ale tak retro si on môže dovoliť. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Videoklip za moc nestojí, jenomže ta hudba, ta hudba! Neskutečná. Vrcholová tvorba, která je absolutně, jak to vyjádřit epická... - 10/10 - ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Slušné moc slušné... Poprvé když jsem to slyšel moc se mi to nelíbilo ale když to člověk slyší víckrát přestane to vadit a oblíbí si to... ()

Fenk 

všechny recenze uživatele

Na tomhle fracku ujíždim jak jehla po vinylu. Emko v Emku se vrátilo zpět ke kořenům a blonďatému přelivu. Záda jistí rubínový Rick a rockový Kid, brácho. ()

Reklama

Reklama