Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní

Recenze (112)

plakát

Marvels (2023) 

Nejlepší herci byly ty CGI kočky.

plakát

Baa Baa Land (2017) 

Nejzáživnější film co jsem viděl za posledních pár let. Porovnatelný s pocitem který zažije malý klučina při prvním shlédnutí transformerů.

plakát

Proč právě on? (2016) 

propracovanej, bolestivej shitfest. franco celou dobu vypadá trochu jako pedofil, role jsou přehnané a myslel jsem že to nedokoukám, ale cením snahu dotáhnout tento typ filmů do takovýho extrému

plakát

Máj (2008) 

poetismus se mi ve filmech většinou líbí. v tomto ani náhodou. je to prostě vrchol filmu pro televizi.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

První série nám přinesla zajímavý nový seriál který ale dopověděl svůj příběh na konci té první série. vše po ní jsou jen nesmyslné výmysly který tahají milenálům za péro nostalgie a snaží se vymléčit co nejvíc nostalgie z těch jejich obouchaných koulí. už zašli dost daleko a seznam těch co hrají je tak velký že Duffeři už pomalu neví co s nimi. velmi mě to zklamalo.

plakát

Willyho kouzelný svět (2021) 

Lidi, jste blbí? Vždyť tohle je komedie, žádnej thriller, jestli si myslíte že z tohoto bude nějakej artovej šmak stylu Possum, tak by jste nemohli mít očekávání na horším místě. Hraje v tom roli Nic Cage, a neřekne slovo. ani jedno slovo. tohle je geniální film a kdo se mnou nesouhlasí tak neví jak ten film pořádně vnímat.

plakát

John Wick 3 (2019) 

První film byl poctivý akční revenge movie, druhý byl dobře spracovaný ale zcela zbytečný a třetí je ten, který měl být druhý. příběhově je tato prozatím trilogie rozházená, a přesto že si cením odkazů na díla jako třeba oldboy, je potřeba ten příběh zcelit a neopakovat to samý furt dokola. Opravdu se netěším na budoucí příspěvky při kterých budu zas koukat do mobilu a nebudu dávat pozor protože to z poloviny bude zas filler.

plakát

Mank (2020) 

vizuálně parádní, příběhově komplexní, opravdu propracovaný, kvalitní snímek který parádně odkazuje na Wellsovo a Mankovo dílo- jen chvilkami zdlouhavý.

plakát

Bába (2008) 

částmi jsem se nechtěl dál koukat. Motivy uplně nechápu, ale v situaci ve které se nachází, taky nemusí zrovna logika vždy platit. tím pádem je téma fakt silné, a po audiovizuální/technické stránce je to snad bez chyby.

plakát

Duše (2020) 

parádní film který si obstojí a není to jen o tom aby hodili černocha do hlavní role aby se mohil chlubit. A Richard Ayoade je pěkný překvapení.