Reklama

Reklama

Kung Fury

(festivalový název)
  • Švédsko Kung Fury (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina snímku, policista Kung Fury, se vydává na cestu za pomstou svého přítele, kterého zabil největší kung-fu zločinec v dějinách lidstva, Adolf Hitler. Fury cestuje časem do dob nacistického Německa, aby Hitlera zničil jednou provždy. (Santa666)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nehorazne jsem se na tuhle ujetost těšil! Na začátku jsem z některých scén umíral smichy. Hlavně mě nejvíc dostal nasranej hrací automat co všechny fuckoval. Hitler jako zaporak taky dobrý, hackerman a gladiatori, thor.. dobre postavy ale ty přehnaný scénky byli stejně nej. Mrzelo mě ze ta půl hodinka utekla tak rychle. I když ono by to možná omrzelo kdyby to bylo delší na tom konci už jsem se tolik nenasmal. Na amatérský počin ale hodně Supr. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut mě nakopalo do kulí, až mi přeskočila fistule. Jen je škoda, že ta první třetina je zároveň nejzdařilejší, nejpřekvapivější a nejnadupanější částí filmu, protože zbylé dvě obsahují sice kopec parádních nápadů, ale citelně nedotažených, někdy tlačených zbytečně na sílu a nijak extra nebaví. Nicméně celkově je to prostě parádní projekt a nesklonit se před jeho statečnými tvůrci je na facku pinďourem! ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je naprosto boží šílenost! Z Kung Fury přímo čiší osmdesátá léta jak už stylem zpracování, hláškami či použitou muzikou. Ale to už mi asi mělo být jasné v momentu, kdy David Hasselhoff nazpíval promo k tomuto filmu s podtitulem True Survivor. „Fuck you, Kung Fury. Nothing can stop me and my army of death.“ ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

''Než jsem stihnul zmáčknout spoušť, zasáhl mě blesk, uštkla kobra a já omdlel!''Neskutečně zábavná píčovina, která i přes svůj rozpočet vypadá líp než mraky dnešních, rádoby moderních filmů.Pocta 80. filmům, hudbě, hrám a celkově té dnes již zašlé pro většinu lidí směšné době.Já vyrůstal na VHSkách dabovaných jedním hlasem, nejvíc se pařil Street Fighter a Double Dragon, uši nám rvala synťáková hudba a všechno bylo fajn, i ta Coca-Cola měla větší šmrnc....to už se nikdy nevrátí, takže děkuji pane Sandbergu za tenhle ujetý hype.80%. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak co tak může frajer jako já ještě dodat? David Sandberg je evidentně velmi nadějný borec a měl by minimálně v režírování určitě pokračovat. Tímto skvostným kraťasem si udělal tak veliké jméno, že mu jeho velikost může leckdo tiše a klidně i hlasitě závidět. Ve 30 minutách dokonale shrnul jedno, z dnešního pohledu, již trapné filmové období, ale za trapné filmové období budeme jistě za pár let považovat i to současné. To by člověk skoro ani nevěřil, kolik se do 30 minut vměstná nápadů a velmi pěkně vytvořené akce. Nejvíce pobavil zřejmě Dolfík. Opravdu smekám. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (17)

  • Kvôli rozpočtu sa väčšina filmu natočila v kancelárií Davida Sandberga v Umei a exteriéry boli dotvorené digitálne. (ywo666)
  • Film je možné pozrieť si zdarma na oficiálnej stránke: www.kungfury.com. (Gothar)
  • Ve scéně kdy Kung Fury (David Sandberg) hodí po nacistické armádě tank, je vidět, že zasažení vojáci už leželi. (Nathaniell)

Související novinky

Fassbender a Kung Fury 2

Fassbender a Kung Fury 2

13.02.2018

Před třemi lety uchvátil svět půlhodinový film Kung Fury od Davida Sandberga. Osmdesátkový úlet o policajtovi, který musí s pomocí Thora a dinosaurů porazit Adolfa Hitlera (a to je jen začátek!), se… (více)

Reklama

Reklama