foto

Jorma Taccone

  • nar. 19.3.1977 (43 let)
    Berkeley, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 An American Pickle
I Used to Go Here
2019 LEGO® příběh 2
The Unauthorized Bash Brothers Experience
2018 Spider-Man: Paralelní světy
2017 Don't Mess with Julie Whitfield
It Happened in L.A.
2016 Popstar: Never Stop Never Stopping
2015 Kung Fury
2014 LEGO® příběh
2013 Machři 2
2012 Sousedská hlídka
2009 Země ztracených
2008 Velcí bratři
2007 Pirát silnic
2005 Awesometown (TV film)
2004 Channel 101 (TV film)
2003 Regarding Ardy (TV film)
2001 White Power (TV film)

TV seriály

2016 Brooklyn 99 (TV seriál)
Coral Palms: 1. část (S04E01)
2015 Major Lazer (TV seriál)
Muž hledá ženu (TV seriál)
Sizzurp (S01E05)
Parks and Recreation (TV seriál)
Save JJ's (S07E06)
Gryzzlbox (S07E05)
William Henry Harrison (S07E03)
2014 Městečko Záhad (TV seriál)
Amor, bůh lásky (S02E09)
Maňásková opera (S02E04)
Liga snů (TV seriál)
When Rafi Met Randy (S06E04)
2013 Girls (TV seriál)
Kluci (S02E06)
Špatná kamarádka (S02E03)
Liga snů (TV seriál)
Rafi and Dirty Randy (S05E04)
The Bachelor Draft (S05E01)
2012 Girls (TV seriál)
Jako všechny dobrodružné ženy (S01E03)
2011 Up All Night (TV seriál)
Working Late & Working It (S01E03)
2007 Wainy Days (TV seriál)
2005 House of Cosbys (TV seriál)

Dokumentární

2019 Slayer: The Repentless Killogy (koncert)
2017 Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special
2015 Live From New York!

Hudební videoklipy

2011 The Lonely Island feat. Justin Timberlake and Lady Gaga - 3-Way (The Golden Rule) (hudební videoklip)
2010 The Lonely Island - I Just Had Sex (feat. Akon) (hudební videoklip)
2009 The Lonely Island feat. T-Pain - I'm on a Boat (hudební videoklip)
2008 The Lonely Island - Jizz In My Pants (hudební videoklip)
2006 The Lonely Island feat. Justin Timberlake - Dick in a box (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Popstar: Never Stop Never Stopping
2010 Super Mac
2005 Awesometown (TV film)
2003 Regarding Ardy (TV film)

TV seriály

2019 Nebe s.r.o. (TV seriál)
13 Days (S01E02)
2 Weeks (S01E01)
The Last O.G. (TV seriál)
A Roller Skating Jam Named Saturdays (S02E03)
Git Up Git Out & Git Something (S02E02)
Ladies First (S02E01)
2018 The Last O.G. (TV seriál)
Paid in Full (S01E09)
Pilot (S01E01)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Díkuvzdání (S01E10)
Parks and Recreation (TV seriál)
Gin It Up! (S06E05)
2012 Up All Night (TV seriál)
First Birthday (S01E17)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
The Treaty (S04E07)

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 All the Time (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Popstar: Never Stop Never Stopping
2010 Super Mac
2008 Nejtajnější přání
2004 Channel 101 (TV film)

TV seriály

2018 Alone Together (TV seriál)
Pop Up (S01E04)
Fertility (S01E03)
Road Trip (S01E02)
další epizody (4)

TV pořady

2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2020 Palm Springs
2017 Medvěd Brigsby
2016 Popstar: Never Stop Never Stopping

TV seriály

2018 Alone Together (TV seriál)
Pop Up (S01E04)
Fertility (S01E03)
Road Trip (S01E02)
další epizody (4)

Skladatelská filmografie

Filmy

2004 Channel 101 (TV film)

Hudební videoklipy

2009 The Lonely Island - Threw It on the Ground (hudební videoklip)
2008 The Lonely Island - Jizz In My Pants (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2016 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
2011 63. Emmy Awards (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky