foto

Jorma Taccone

  • nar. 19.3.1977 (42 let)
    Berkeley, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2016 Popstar: Never Stop Never Stopping
2010 Super Mac
2005 Awesometown (TV film)
2003 Regarding Ardy (TV film)

TV seriály

2019 Nebe s.r.o. (TV seriál)
13 Days (E02)
2 Weeks (E01)
2018 The Last O.G. (TV seriál)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Thanksgiving (S01E10)
Parks and Recreation (TV seriál)
Gin It Up! (S06E05)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
The Treaty (S04E07)

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 All the Time (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Popstar: Never Stop Never Stopping
2010 Super Mac
2008 Nejtajnější přání
2004 Channel 101 (TV film)

TV seriály

2018 Alone Together (TV seriál)
Pop Up (S01E04)
Fertility (S01E03)
Road Trip (S01E02)
další epizody (4)

TV pořady

2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Medvěd Brigsby
2016 Popstar: Never Stop Never Stopping

TV seriály

2018 Alone Together (TV seriál)
Pop Up (S01E04)
Fertility (S01E03)
Road Trip (S01E02)
další epizody (4)

Skladatelská filmografie

Filmy

2004 Channel 101 (TV film)

Host

TV pořady

2016 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
2011 63. Emmy Awards (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace