Reklama

Reklama

Gomora - Série 3 (2017) (série)


Sangue Blu (S03E05)

(epizoda)
  • Německo Kinder von Gespenstern

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve zvráceném světě ovládaném mafií je každý dobrý skutek po zásluze potrestán. Na scénu neapolského podsvětí nastupuje mladý a ambiciózní Enzo “Modrá Krev“, na kterého Ciro narazil už v Sofii. Rozhodne se s Enzem i jeho klanem navázat spojenectví kvůli Gennymu. Kdysi obávaný boss je sice na dně, ale rozhodně ne poražený. A zatímco se rodí nová armáda, vyjde najevo, že Enzova cesta na vrchol je v přímém rozporu s dávným slibem a může znamenat novou válku. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, už jsem zase evidentně na té správné vlně. Tato epizoda mi připomněla pasáže z videoher, které fakt nesnáším. Po celou hru sháním zbraně a vybavení, pak v jednu chvíli přijdu o všechno, a musím začít prakticky od nuly. Tady se to naštěstí stalo jiným, a jako nestranný divák jsem si to užil. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Are you satisfied? What do you want to do with this money? Split it and spend it? And then start again? That's what bank robbers do. Not people who want to grow. People who want to grow need to invest their money to become stronger. What do you want to be? That's what you have to decide." ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Think BIG! Jinak se na vrchol nedostanete. Ničím jiným se samozřejmě Genny řídit nemůže a tak hned po svém pádu na dno začne spřádat plány na odplatu. Tentokrát s pomocí cirových nových parťáků, do té doby drobných podvodníčků "sellících trávu" v ulicích Neapole, nad nimiž se táhne zlověstný stín krvavé minulosti jejich kdysi slavné rodiny. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama