Reklama

Reklama

Nightwish: Showtime, Storytime

(koncert)

Recenze (22)

Flaxik 

všechny recenze uživatele

S Anette byly koncerty takové nějaké utahané a hodily se leda tak na dobrou noc a to hlavně kvůli stále dokonalé hudbě a chca nechca byl člověk nucen vzpomínat na sice strojený, ale značně energičtější zpěv Tarjy. Ale zazářilo světlo na konci tunelu a Tuomas po chcípajícím králíčkovi Duracell ze Švédska angažoval Nizozemskou atomovou elektrárnu a byl to vpravdě mistrovský tah. Nejen, že ta dvoumetrová kobyla umí zazpívat všechno, ale navíc má o několik kobylích délek přirozenější projev než Tamta Tuturututu. A na Holanďanku je překvapivě hezká, ale možná je to import. A chytrolíni, co tvrdí, že Tarja byla stejně nejlepší, budou poslouchat po smrti v hudebním pekle Michala Davida a Honzu Nedvěda v nekonečné smyčce! A jednou za rok jim hudební Lucifer (aka František Janeček) pustí An Angel od Kelly Family. ()

katuska138 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že ta holka je vážně dobrá. Pěvecky o deset tříd lepší než Anete - její písně uzpívá s přehledem, nepiští tak, má plnější hlas. A Tarjiny uzpívá taky s přehledem, i když je má položené hlouběji než ona. Nightwish s ní nezní tak operně, ale k Marcovu hlasu Floořin hlas sedí mnohem lépe a celé to zní tak nějak moderněji. Wish I had an angel dostává úplně nový rozměr. Plus narozdíl od těch dvou předešlých to opravdu umí s fanoušky. ()

Reklama

rossi001 

všechny recenze uživatele

Toz konecne mi to schvalili to nahozeni tohodle koncertu, protoze od listopadu kdy jsem to zkoukl jsem z toho byl nadseny. Na Floor si zvykam, Anet jsem mel rad a byl na ne i v 2012 v Praze a naproste nadseni. Takze doufam ze se Nightwish budou dale ubirat tou spravnou cestou 93% btw neospustim si doporucit dalsi dobry koncert kytaroveho maga Axela Rudi Pella, ktery tu moc hodnoceni zatim neposbiral :-( http://www.csfd.cz/film/342212-axel-rudi-pell-live-on-fire/ ()

svadlenaX 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně je to největší symphonic metalové zklamání. Od kapely Nightwish bych čekal daleko víc. Nejde o to, že tam neni Tarja. Po těch všech průšvihách už je přestávám mit rád jako lidi a Tuomas může psát sebelepší písničky. Floor Jansen je samozřejmě třída, ale s třetí zpěvačkou mi už příjde, že dělají revival sami sobě. Koncert je naprosto obyčejný, ničim výjímečný. Potěší v podstatě výhradně jen fanoušky. U Nightwish bych po tolika letech čekal obrovský koncert s pořádnou projekcí, hosty a živým orchestrem... prostě show promakaná do posledního detailu. Na podiu se nic neděje, zpěvačka se celou dobu ladně kroutí za mikrofonem a občas se projde do stan. Within Temptation možná u mě nastavili vysokou laťkou... ale když jdu na koncert, chci se prostě bavit. Zvukově taky nic moc - sampl až moc v pozadí, orchestr je slyšet děsně málo... kkde jsou ty časy, kdy jsem je miloval... A já prostě z principu vysoké hodnocení dávat nebudu, když jasně vidim, že to na pět hvězd nemá.... ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Jsem zvědavej kdy idiot Holopainen vystřídá Floor, protože podle jeho filosofie budou mít jednu zpěvačku v kapele vždy na dvě alba. Tohle zamrzlé dítě by se mělo probudit a dospět trochu. Jinak jako dílo to není špatné, docela to jde, ale Tarja je Tarja...kapela pro mě skončila v roce 2006 a nezachrání to prostě nic...místo aby udělali nové album, jen vzali své fláky a vydaly je na dvd v podání Floor...to si radši pustím End of Era a mám to více epičtější. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • V dokumentu, který je součástí DVD 2, se objevuje i několik záběrů z vystoupení z festivalu Masters of Rock 2012 ve Vizovicích. (Tentigo)
  • Bývalá zpěvačka Anette Olzon odmítla být součástí dokumentu mapující průběh Imaginarium World Tour, během kterého byla nahrazena holandskou zpvěvačkou Floor Jansen. (Tentigo)

Reklama

Reklama