Reklama

Reklama

Temný Wales - Série 1 (2013) (série)


Smrt samotáře (S01E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Night Music

Obsahy(1)

Postarší samotář byl nalezen zavražděný na svém odlehlém statku. I když se nejprve zdá, že nikdo neměl důvod ho zabíjet, vrchní inspektor Mathias postupně objevuje několik podezřelých. Zloděj, který mrtvého okrádal, bývalá milenka, její manžel i jistý Roberts, který otci zavražděného bezdůvodně zdarma postupoval půdu... (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Phobia 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Půjdu na hodnocení čistě matematicky. Pokud jako základ použiju průměrné hodnocení, tedy tři hvězdičky a další budu odečítat a přičítat podle toho, co se mi (ne)líbilo, budu operovat s těmito údaji: *+ melancholická atmosféra s odpovídajícím závěrem *+ vyšetřovatel sympaťák *- velmi pomalá a lehce chaoticky podaná zápletka (ve scénách bez dialogů nadále doporučuji rychloposuv) *- o Mathiasovi a jeho policejním týmu stále víme skoro prd. K tomu prdu ještě připojím své rozčarování ze scény, kdy pachatel ujíždí ve staré plečce, Mathias se ho pokouší dohonit sprintem a jeho kolegyně udělá co? Popoběhne pár kroků, zastaví u služebního vozu a bezmocně rozhodí pažemi. Já idiot čekala, že prostě skočí na místo řidiče, vyzvedne nadřízeného a v tom svém nabušeném Volvu a pusté krajině snadno doženou starého křápa. Ale ne, mávat rukama v gestu zmaru je určitě lepší stíhací taktika:-P. Tak nějak mi z toho vychází trojice nepříliš zářících vesmírných těles. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto nezajímavá epizoda a docela brutální pokles dolů oproti prvnímu dílu. Ihned po skončení epizody jsem si uvědomil, že vůbec nevím, o co tam šlo, jak to probíhalo, ani kdo to udělal a jediné, co mi kromě waleských záběrů a úvodního záběru na barák přišlo opravdu zajímavé, byly úvodní dvojjazyčné titulky (které ovšem byly i v předešlé epizodě). Absolutně jsem tomu nevěnoval pozornost a bylo mi úplně jedno, co se tam děje. A nebylo tam nic, co by mě zaujalo byť jen na vteřinu. Možná, ale jen MOŽNÁ dám šanci ještě jednomu dílu, ale dál už to sledovat nebudu. Je osm tisíc jiných a mnohem zajímavějších detektivek. ()

Reklama

Reklama