Reklama

Reklama

The Canal

  • Austrálie The Canal (více)
Trailer

VOD (1)

Filmový archivář David (Rupert Evans) zažívá poslední dobu těžké časy, protože má podezření, že jeho žena Alice (Hannah Hoekstra) ho podvádí s Alexem (Carl Shaaban), jedním z jejích pracovních klientů. Toto napětí je ještě umocněno, když David dostane v práci od Claire (Antonia Campbell-Hughes) archivní záběry, které ukazují, že jeho dům byl v roce 1902 dějištěm brutální vraždy. Postupně je stále více neklidný a zmatený, sleduje manželku do nedalekého vodního kanálu, kde zjistí, že opravdu má poměr s Alexem. Když se Alice krátce poté ztratí, David se stane hlavním podezřelým z jejího zmizení. Jak policie pokračuje v pátrání, čím dál více je přesvědčena, že David zavraždil svou ženu a snaží se najít důkaz, který by ho usvědčil. (Nivenx)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (170)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Takovou prasáárnu!! Jak si vůbec mohl někdo mi dovolit předložit jako kvalitní horor !!! Tohleto už fakt ale ne, už dost ... Tyhle novinky jsou tak strašně špatný ...chjo ... plusy - dobrej vizual , mínusy - VYKRÁDAČKA jako prase snad všeho možnýho od Sinistera, přes Oculus, po japonskej Kruh a samozřejmě Insidious ... Tam není nic originálního, nic nepředvídatelnýho. To už i mě bylo jasný, vo co tam gou, i když film osciluje neustále mezi vizemi, sny a flashbacky hlavního hrdiny ... a divák by tak neměl přesně dokázat určit, v čem je jádro té celé "hrůzy", ale je to tak vykradený a jasný a 1 000 x už zde bylo všechno, že i poslepu bych dokázal určit, kdo je vlastně vinen, na čí straně je chyba a kdo to všechno zpackal ... Tohle nejde brát vážně a proto taky píšu tenhle nevážný - nasranecký koment ... :-D Z narativního hlediska naprosto nepřípustné, ba až přisprostlé!! :-D:-D ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že The Canal čerpá ne zrovna nenápadně z vícero filmů áčkové úrovně, jako je například Sinister, Insidious a dokonce i The Ring. Na druhou stranu je ale taky pravda, že se jedná o dost atmosférický a přitažlivý snímek, který ani nepotřeboval moc peněz, aby zaujal. Rupert Evans zvládá svoji roli úplně výborně a s přehledem s ním divák může soucítit. Další dobrou volbou byl výběr jeho filmového synáčka, který ani neumí být otravný, a proto je naprosto lehké se vtělit do jejich osudů. Příběh je docela pestrý, některé momenty nahánějí vážně hrůzu, škoda jen té detailně vyobrazené pointy, režisér ani nemusel brousit až do takové hloubky a možná by udělal líp. I tak mi Kavanagh nabídl kvalitní zážitek. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Zajímavá irská duchařina, dokonce bych řekl, že hororová lahůdka, u níž mi běhal mráz po zádech. Celou dobu jsem si říkal, je to tak, jak si myslím nebo ne? Tvůrci si s filmem docela vyhráli, takže jsem až do konce nevěděl, která varianta je správná. Dobrý výkon Ruperta Evanse a objevil jsem Hannah Hoekstra. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekne natočená vykrádačka všetkých novodobých horrorov.Po technickej stránke nieje ani moc čo vytýkať a typek v hlavnej úlohe tiež obstál v podstate na jednotku.No to čo v zásade tomuto plagiatu chýba,je aspoň kvapka originality.Nemalo to tú potrebnú iskru,aj napriek naozaj kvalitnému spracovaniu a nezachránilo to ani ,,šokujúce,, záverečné rozuzlenie. 45% ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

"Married Feedback" podaný írskym vetrom vysmiatého, dúfam že nie jednorázového Ivana. Pecka, ktorá konečne rozčerila nie len tamojšie, ale aj celoeurópske stojaté, žánrom skoro až dehydrované vody. Ázijská výpomoc je síce nepopierateľná a keďže na ľahkovážne ľakačky zhusta kašlem, tak vstrebávam väčšinou atmosfear a ten prekvakpkavo zafungoval. Úfam, že si Ivan udrží tento smerodat. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Vo filme je možné si všimnúť, že v hoteli i v domácnosti rodiny Williamsových sa vyskytujú rovnaké obliečky značky Ikea, konkrétne ide o Emmie Land obliečky. (Miagy)

Reklama

Reklama