Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tri kamarátky prichádzajú do odľahlej oblasti v Thajsku na dovolenku. Na jednej párty spoznajú príjemných chlapov, ktorých pozvú do svojho domu. Ráno ale zistia, že zlatá socha, ktorú v dome predtým našli, je preč a spolu s ňou aj ich hostia. Pre dievčatá nastanú obrovské komplikácie, pretože socha v sebe skrýva veľa temných tajomstiev, ktorých následky ich môžu stáť život. (Marceloo)

(více)

Recenze (14)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tohle u mě spadá do té kategorie Hororů, které rád nadhodnotím. Už od prvních minut, je jasné, že se bude jednat o velmi levný Horor a u Pernicious, je na tom nejhůře asi kamera. Každopádně, když už něco takového, tak alespoň odvážného -> Na děvčata je radost pohledět, ty dvě blondýnky opravdu k nakousnutí (ano, ukážou se i ve spodním prádle, ale čekal jsem více), některé scény začínaly jak z lesbického porna, což mi samozřejmě vůbec nevadilo :o) Co se týče Gore, tak vzhledem na rozpočet to nebylo vůbec špatné (Gore alá Hostel) a osobně mě dost překvapilo, jak brutální to bylo - žádné záběry mimo kameru. Příběh byl celkem originální, zlatá holčička se povedla a chvílemi to mělo i podařenou atmosféru. Finále též nebylo špatné. Za mě spokojenost a jsem rád, že jsem narazil opět na něco, co neviděl každý druhý. (HD, 89. hodnocení) ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Tri kamarátky prichádzajú na dovolenku do odlahlej oblasti v Thajsku. Na párty spoznajú príjemných chlapov, ktorých pozvú do svojho domu. Ráno ale zistia, že zlatá socha, ktorú v dome predtým našli, je spolu s chlapmi preč. Pre dievčatá nastanú obrovské komplikácie, pretože socha so sebou nesie velké množstvo temných tajomstiev, ktorých následky môžu stáť dievčatá život. - Zo začiatku to vyzeralo nádejne na štýl Hostel a krvavé mučenie. Velká škoda, že sa z toho neskôr stala ducharina, ktorá nedokázala ničím zaujať. Dobre vyzerajúce dievčatá tomu pridávajú aspoň trochu vizuálneho potešenia. Hudobný doprovod bol pre mňa hrozný, pretože mi to pripadalo ako z nejakej rozprávky o zlom vlkovi. Jasný dôkaz, že brutalitu z USA a duchov z Ázie nie je dobré miešať, pretože vo výsledku z toho vznikne len obyčajná podpriemerná zlátanina a žiadna z hororových "kultúr" sa tu neprejaví naplno. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno čekal jsem podstatně větší brak a i když film stojí za starou bačkoru, najde se pár důvodů, proč se na něj mrknout. Tím prvním je zlatá strašící soška, která se sice od klasických asijských bubáků liší jen barvou, ale mě tenhle holčičí duch bavil. Tím druhým jsou lekačky, které jsou sice strašně laciné, ale na mě zafungovaly. No a do třetice je tu trio holek, které hrajou tak strašně špatně, že se to prostě musí vidět. A potěší i ta troška povedeného gore. Z mého pohledu občas nechtěná, ale přeci jenom zábava, která si ty stávající čísla nezaslouží, takže trošku nadhodnotím. 50% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Iný kraj; iný mrav. To by mali vedieť aj americké fešandy, ktoré majú v Thajsku doúčať miestnu mládež a namiesto toho sa zamotajú do klišé ázijského hororu... Perníčkos ma veru príliš nepotešil, dokonca ma miestami otravoval tak, že som mal chuť ho nadobro vypnúť. Thajské prostredie je síce celkom účinné a pekné, no akosi prirýchlo sa opozeralo, rovnako ako aj babská trojka, ktorá mi po čase už liezla tak na nervy, že ma ani nebavilo pozerať sa na tie ich zmätene pobehujúce prdelky. Slabý horor, ale od režiséra je to aspoň určitý posun kvalitatívnym smerom. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Trio kočičiek na výlete v Thajsku oživí vraždiaceho démona, ktorý ich začne prenasledovať, sem tam ich posadne a nastane občasný krvavý kúpeľ s mučeníčkom. Rituály, posadnutosť, gore. Úvod vyzeral nádejne s peknými torture scénami, ale potom to už išlo z kopca. Najhoršie to bolo s hereckými výkonmi. Dievčatká mohli byť pekné ako chceli, ale akonáhle mali niečo zahrať a začali predvádzať svoje uškriekané citové výlevy, nastal veľmi vážny problém. Môžem vlastne oceniť len to, že vraždy neboli mimo záber, potešilo relatívne dostatok podrezávačiek či nejaké to rozmlátenie lebky, no aj tak tu nebolo nič, čo som nevidel už aj v lepšom prevedení. Pokusy o ľakačky tu boli taktiež, žiaľ ostalo len pri tých pokusoch. Celkovo ma to dokopy ničím nezaujalo. ()

Reklama

Reklama