Reklama

Reklama

Curve

Trailer

Obsahy(1)

Mallory (Julianne Hough) je práve na ceste autom do Denveru. O dva týždne ma mať svadbu, a tak si ju už pomaly ide zariaďovať k svojmu nastávajúcemu, Bradovi. Hlavou jej víria kadejaké myšlienky, a tak si ešte posledný raz dopraje dobrodružstvo osamote. Odbočí z cesty a rozhodne si užiť jazdu malebným kaňonom. Toto rozhodnutie sa ukáže ako nie práve najšťastnejšie; po niekoľkých kilometroch jej auto vypovie službu a ona uviazne v takmer ľudoprázdnej oblasti s pokazeným autom a bez mobilného signálu. Nebyť chlapíka prechádzajúceho okolo, Christiana (Teddy Sears), by na mieste zostala uväznená ešte poriadne dlho. Ako prejav svojej vďačnosti sa ho rozhodne vziať do auta a odviesť do neďalekého motela. Toto je ďalšia chyba. Christian totiž ani náhodnou nie je milý, priateľský gentleman, nezištne pomáhajúci ženám v núdzi. Jeho pravá povaha čoskoro vystúpi na povrch a Mallory sa ocitá v ohrození života. Zúfalá žena sa preto rozhodne pre zúfalý čin: všimne si, že jej spolujazdec nie je pripútaný, prerazí zvodidlá a nabúra auto v nádeji, že sa ho konečne zbaví. A toto je jej tretia, dosť pravdepodobne posledná chyba... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Béčkovej thriller, na kterej se dalo koukat díky Julianne. I když tohle nebyla přesně role pro ní. Je to ten typ blondýnky do romantiky, komedíí atd. Že by se v ní někde našla kuráž se rovnat velkýmu chlapovi, no nevím. Každopádně to postrádalo příběh, o co tomu týpkovi vlastně šlo, jenom jí tam takhle trápit. A stopáž ve vybouraným autě taky zrovna neutíkala. Ale s příchodem povodní už se muselo začít něco dít a ten konec to zachránilo. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Všechno dosud, byl jen osud.“ Nevěsta: Mallory Rutledge, adresa: 2PCE478 Overturned Ford, studentka viktimologie. Oblíbená píseň: Listen to Your Heart, na CD. Ženich: Christian Laughton, adr.: Weaker K-PAX 2, rozumující psychopat. „Asi jsme se museli potkat.“ Pozor! Na převráceném autě visí SPOILERY! Zatímco bujné nevěsty se se svobodou loučí v baru, kde chlastají první ligu a po chlapech se plazí jak břečťan, naše sympatická Mallory, propagátorka akce Suchý únor, na své rozlučce nepila vůbec! Tedy, pár panáků si dala, ale jen lihuprosté moči. A to se loučila nejen se svobodou, ale i s nohou a vlastně i s věnečkem, když očekávala, že motorový hororový olej bude použit jako lubrikant. OKÉNKO U SPOLUJEZDCE: [][] Čím ho scenáristi rozbili? ☻ Chabé dialogy, žádné smlouvání. Co třeba: „Ok, roztáhnu plechy a vyprostím ti nohu, ale nejdřív chci pravdu o roztahování nohou.“ „Ne, ne! Napřed tu nohu, pak teprve podrobnosti a ukázku.“ ☻ Pasivita Katie. Týral ji a vyvraždil jí rodinu, dědu Billa, babičku Sue i manžela! Nyní je zmrd chycený v železech. A ona? Nic. Stojí tam jako tvrdé Y, místo aby mu aspoň upravila fasádu.  Rozpindaný závěr a coming out Mallory, coby kované psychopatky. [][] Úchyl měl nakonec pravdu, že by se k sobě hodili. V Curve 2: Overturned again ji bude Christian honit po lesích a strašidelně při tom skřípat svou dřevěnou nohou. A až ji chytí, odvleče ji k oltáři! Dva svatební koláčky si dám, třetí jen nakousnu. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Nezáživné béčko prekvapivo z produkcie Jaume Colleta-Serru. Matný magor, už hlasovým prejavom protivná ženská obeť, jedno blbé auto na dne priekopy a do toho... čo vlastne? Nuž, ani nič. Biedne stopové prvky napätia, takmer žiadna atmosféra, očakávateľné zvraty, klišé dialógy. Z letargie ma vyrušila snáď len krysa, dialóg o prvej sexuálnej skúsenosti a možno ešte pár drobností. Ďalší dôkaz toho, že filmy s minimom hercov a odohrávajúce sa len na pár metroch štvorcových (napr. Pochovaný zaživa) sú na jednej strane zaujímavými experimentami... ale v konečnom efekte aj dosť nezáživnými a nudnými, česť výnimkám (127 hodín). Keď som sa dozvedel, že to režíroval režisér skvelých filmov Svet podľa Prota a Kľúč, skoro som spadol zo stoličky. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nenáročná jednohubka z kategorie survival thrilleru, kdy hrdinka bojuje o přežití, jak s nelítostnou přírodou, tak především s chladným sadistou. Mám tak trochu pocit, že se tvůrci snažili o film typu legendárního béčka Stopař, bohužel si však nedali práci s příběhem, který je šitý horkou jehlou. Atmosféricky však celkem funguje, napětí je také přítomno, chtělo však kvalitnějšího záporáka a sofistikovanější finále. Julianne Hough (jak už jsem jednou říkal, považuji ji za Meg Ryan pro 21. století) je sympatická a divák jí fandí. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Film plný klišé a drsnosti. Film má svoje kouzlo ale také je hodně hloupý. Příběh o tom jak někdo vezme stopaře, ten je z počátku milý a pak se to rozjede. Pak tu máme tři dny záseku v autě a grandiózní finále opět s nějakým tím klišé. Vlastně je to celý o tom, že má hlavní hrdinka dost času přemýšlet jestli si ho má vzít nebo ne (snoubence). Protože díky tomu hned na začátku odbočila špatně a potkala stopaře a pak už jsme přesně tam kde tušíte. Jediný co za něco stálo v tomhle snímku byla hlavní hrdinka (Julianne Hough). 30% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film se připravoval už v roce 2007 a hlavní roli měla tehdy ztvárnit Eva Mendes. (Spidey3)

Reklama

Reklama