foto

Tariq Anwar

  • nar. 21.9.1945 (72 let)
    New Delhi, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Vivaldi
2017 Mark Felt: The Man Who Brought the White House Down
2016 Our Kind of Traitor
2015 Curve
Dáma v dodávce
2014 Rastakhiz: Rooze Rastakhiz
2013 Osvoboditel
2012 Nadějné vyhlídky
2010 Králova řeč
Scorpio Men on Prozac
2009 Ctihodný občan
2008 Americká gangsterka
Druhý muž
Nouzový východ
2006 Kauza CIA
Opravdová hlava rodiny
2004 Krása na scéně
2003 Sylvie
2002 Leo
2001 Ohnisko nenávisti
2000 Tanec s vášní
Zamřížovaná zahrada
1999 Americká krása
Čaj s Mussolinim
1998 Madam Bette
Objekt mé touhy
1997 Křídla vášně
1996 Čarodějky ze Salemu
1995 Groteska
1994 Otčina (TV film)
Šílenství krále Jiřího
Zbraň poslední zkázy (TV film)
1993 All or Nothing at All (TV film)
Harnessing Peacocks (TV film)
1992 Doctor Who: Shada
Rukojmí
1991 V podezření
1990 The March
1984 Swallows and Amazons Forever!: Coot Club (TV film)

TV seriály

1993 Goggle Eyes (TV seriál)
1992 Covington Cross (TV seriál)
1991 Orchid House, The (TV seriál)
1989 Summer's Lease (TV seriál)
1987 Fortunes of War (TV seriál)
1986 Breaking Up (TV seriál)
Monocled Mutineer, The (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Tender Is the Night (TV seriál)
1983 My Cousin Rachel (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Chinese Detective, The (TV seriál)
1980 Oppenheimer (TV seriál)
The Enigma Files (TV seriál)
1979 Aphrodite Inheritance, The (TV seriál)
1977 Out of Bounds (TV seriál)
Wings (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Q5 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2011 Perspectives (TV seriál)
2008 Stephen Fry in America (TV seriál)
1991 Galahad of Everest (TV film)
1981 Forty Minutes (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1972 The Regiment (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace