Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manuel je zklamaný předchozím vztahem, a proto vyhledává nové známosti. Seznámí se s Juliem a hned po prvním setkání ho pozve k sobě domů. Všechno se slibně vyvíjí, jeden druhého přitahují, po společně strávené noci dokonce plánují společnou cestu do Paraguaye. Jenže - nikdy nevíš, na koho narazíš, nikdy nevíš, koho si přivedeš domů a nikdy nevíš, ke komu domů jdeš. (bllm)

(více)

Recenze (6)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě zvláštní film, odlišující se prakticky od všeho a od všech, především svým zpracováním. Rozhodně jsem se nenudil a nebýt té závěrečné méně reálné scény po náhlém obratu v ději (Julio se přeci mohl bránit) a toho neustálého pusinkování, tak bych možná ještě bodík přidal. A Mario Verón byl opravdu sympoš, nakonec jsme jej už mohli vidět jako sexy tatéra v kraťasu Ari, zařazeném do Tensión Sexual 1 ... 6777 ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Výborná dialogovka, jež by bez problémů obstála i na prknech, která znamenají svět. Oba protagonisté nepostrádají charisma a přitažlivost, vzájemná interakce mezi nimi (fyzická i psychická) je výtečná. Rozhodně to ale není film na první rande... ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Nikdy nevíš, na koho narazíš. Nikdy nevíš, koho si přivedeš domů. A nikdy nevíš, ke komu domů jdeš. Příběh jedné noci, která slibuje všechno a nic. Mrazivý thriller s přesvědčivými hereckými výkony Patricio Ramose a Mario Veróna. ()

tribican 

všechny recenze uživatele

Hlubší smysl film sice má, ale na jeho odhalení si musíte počkat. Obávám se, že valná většina lidí zkrátka nebude nadšená ze sexuálního styku 2 mužů během 1 noci prokládaného vzpomínkami z minulosti. Oživení filmu dodává napětí, které přináší Julio svými zvláštními otázkami a svým chováním. Závěr je rozhodně překvapivý, nicméně je mu věnováno příliš málo času a vysvětlení není uspokojivé. Význam obsahu řady scén ve filmu mi stále uniká. 65 % ()

izmi 

všechny recenze uživatele

Dobře uvaž, koho si pozveš domů. Dobře postavený komorní příběh s překvapivým zvratem, který jsem skutečně nečekal. Milostné vzplanutí a prvotní vášeň jsou předneseny velmi autenticky, reálně a neurážlivě. Přes všechny pozitivní dojmy na mě snímek působí trochu nedotaženě a možná ne úplně promyšleně, ale jako jinak palec nahoru. ()

Evan7 

všechny recenze uživatele

Niekedy to bolo príliš zdĺhavé a zamotávajúce, v podstate stále iba tí istí dvaja ľudia v jednu noc, ale perfektné rozuzlenie nakoniec a iné, ako som čakal. ()

Reklama

Reklama