Reklama

Reklama

Láva

Krátkometrážní / Animovaný / Romantický
USA, 2015, 7 min

VOD (1)

Uprostřed Tichého oceánu touží opuštěný vulkanický ostrov Uku po lásce a společnici, jíž by mohl zpívat svou sentimentální a sladkou píseň. Obklopen obrovskými i maličkými stvořeními, osamělý vulkán už celou věčnost trpělivě čeká na svou spřízněnou duši. Poslouchá ale vůbec někdo Ukuovu nádhernou melodii? (HBO Europe)

Recenze (109)

Berry0153 

všechny recenze uživatele

Tma. Disney zámek. Pixar nápis. Skákající lampička. Jupí, už to začíná! Ostrov? Sopka? "V hlavě" měla být nějaká zpívající sopka? No, dost netradiční úvod animáku. Ale co, za chvilku se tam přece musí ukázat ty malinkaté postavičky...ale tohle je fakt nějaké divné...že by to byl kraťas? A ono buch ho. No, pěkně nás zmátli, až jsme se začali dívat na vstupenku, jestli sedíme ve správném sále :-). Ale celkem jako slabota na poměry kraťasů od Pixaru. Byla jsem ráda, že tak "V hlavě" nezačíná. 40% ()

george82 

všechny recenze uživatele

Není to TOPka, ale rozhodně to není shit. Animace v pohodě, písnička naprosto sedne do havajské tématiky a jestli tu někdo řeší dabing, tak za něj rozhodně nemůžou tvůrci ani film jako takový. ()

Pertinacia 

všechny recenze uživatele

Na Pixar překvapivě slabé, ale i tak se Láva především díky pěkné výtvarné stránce vejde do širšího průměru. 2,5* ()

Lucbric 

všechny recenze uživatele

Předfilm k filmu "V hlavě", což jsem v první chvíli vůbec nevěděla a koukala jsem na to jako péro z gauče, jestli sedím v dobrém sále.. :) Je to taková příjemná krátkometrážní oddychovka s nakažlivou melodií. **** Brno 08/2015. ()

Marwe77 

všechny recenze uživatele

mně se to líbilo :) příjemný překvapení..... a kdo to sledoval česky... přece nemůže vůbec hodnotit kvalitu písničky... ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele

Tady si hlavní animátoři z Pixaru vzali volno a zastoupili je nějací kluci, co kreslí obrázky v Malování. A ženský vulkán se hrubě nepovedl. Široký propadák pro Pixar. ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele

Sopka co žije, má oči a pusu poprvé se mi zdálo že to bude blbost ale stalo se něco co jsem nečekal. Moc krásná animace a skvělá parodie na písničku (název mi vypadl). Moc krásný mini filmeček který si nenechte ujít ! 7/10 ()

Tribe 

všechny recenze uživatele

Hvězda za snahu. Cpát to před "V hlavě" fakt nemuseli. Písnička otravná maximální způsobem (dabovaná verze). ()

Wourly 

všechny recenze uživatele

Vulkaňák balí vulkaní samičku a u toho zpívá. Sbalí jí a pak zpívá samička. + Je tam nějaká skoro animace... ()

Alvin 

všechny recenze uživatele

Hluboko pod laťkou Pixarovských kraťasů. Dlouhé, nudné, navíc celé zpívané a ještě jsem to měl v češtině. ()

sten32 

všechny recenze uživatele

Dojemné, song znel v slovenskom daningu dobre a vôbec nevadilo vytratenie spojenia love-lava. Ale ako pozerám je to hop alebo trop, a to vôbec nevadí. ()

Reklama

Reklama