Reklama

Reklama

Robbie Williams feat. Nicole Kidman - Somethin' Stupid

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2001, 3:20 min

Recenze (4)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Z velkého množství nejrůznějších cover verzí ta s Robbie Williamsem a Nicole Kidman výrazně vyčnívá a jednoznačně převyšuje známou verzi s rodinkou Sinatrových. A pokud už hodnotím a komentuji hudební videoklip, pak proto, že má nejen hudební, ale i filmovou hodnotu. Nicole Kidman v sobě nezapře skvělou herečku a Robbie Williams velkého šoumena s nemalým hereckým potenciálem. Spolu si střihli zamilovaný páreček, na který je radost pohledět. Chemie mezi nimi prostě skvěle funguje. Navíc klip se dá považovat i za parodii na 50. léta a jejich sen o domácím štěstí. Celkový dojem: 90 %. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Skladba Somethin´Stupid mě celkem bavila již v podání dua Carson and Gaile, pak ji ještě o něco pozvedli táta Sinatra se svou sexy dcerunkou, ale přiblble stupidní úsměv na tváři mi vykouzlili až Robbie Williams s Nicole Kidman, jejichž uvolněnost skvěle koresponduje s náladou této pohodové jednohubky. V jednoduchosti je zkrátka síla a tomu rozumí i reprezentační družstvo křečků, které mi svým sprintem v běhacím kruhu vytváří dostatek elektřiny pro sledování podobných klipů. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kto by kedy myslel, že sa dočkáme takéhoto duetu. Klip je príjemným vianočným klipom, ktorý tento hudobný duet skvelo doplňuje. ()

Reklama

Reklama