Reklama

Reklama

Kmeny


Hooligans (E02)

(epizoda)
TV spot

Obsahy(1)

Dokumentární cyklus Kmeny, který mapuje současné městské subkultury, představuje druhý odvysílaný díl Hooligans. Kmen organizovaných radikálních fanoušků, který k fotbalu patří odjakživa. Jedni se bijí za svůj klub na hřišti, druzí pak v hledišti nebo na předem domluveném místě mimo stadion, kde si s chutí užívají svůj tzv. "třetí poločas". Spojuje je stejná vášeň: hrdost na klubové barvy, hájení tradice a kamarádství. Vazby na ostatní členy kmene bývají tak silné, že společně sdílejí jak radost z vítězství, tak i průšvihy. Projekt Kmeny vznikl v koprodukci studia Yinachi a České televize, partnery projektu jsou městské projekty BU2R a Jägermeister. Díl Hooligans odvysílá Česká televize, ke zhlédnutí bude také na kmeny.tv. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (105)

Elephant13 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem se těšil, protože Hooligans jsou zajímavá komunita. Čekal jsem rozhovory. Nejaké vysvětlení proč to ti lidé dělají , něco z historie atd. ale dočkal jsem se jenom 26ti minut bezvýznamného materiálu, kde se člověk dívá na bandu ožralých prasat a v podstatě se tam nic neděje. Na konec hodili pár videí rvaček, aby to mohli nazívat Hooligans, jelikož celý film byl o ULTRAS! Pan Volek to neskutečně zprasil! Nejspíš to bude nejhorší díl Kmenů. ()

Lanark 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hooligans byla prostě vždy hodně uzavřená skupina, kdy natočit o ní nějakej smysluplnej dokument se podařilo myslím jen jednou. Chápu, že zde chybí jakýkoliv rozhovory (třeba s partičkou z autobusu si ani moc nedokážu představit, že by to vůbec šlo). Vlastně jsem čím dál tím víc přesvědčen, že za to, že tenhle dokument stojí za prd můžou víc lidi před kamerou, než za. Kde nic není, ani rozhodčí nebere... Na autora tak padá pouze vina za to, že si nedokázal vybrat nějakej zajímavější "materiál". ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku dost legrační pohled do jednoho amatérského, fanouškovského ovčína. Fandové fotbalu, které fotbal vlastně ani moc nezajímá - a ještě v totálně podřadné formě. Toto ukázat zahraničním Hooligans - musely by se nám vysmát do ksichtu. Nejzajímavější, na tomto ubohém, kamerovém stalkingu bandy vožralých buranů, byl poslední záznam bitky - polonazí tleskají oblečeným za odvahu, aby za necelých pět minut všichni polonazí leželi zmlácení na zemi. ()

verbal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vytříbená společnost astrofyziků, nukleárních vědců a molekulárních mikrobiologů míří se svými krásnými a kultivovanými partnerkami a prudce oduševnělými geniálními ratolestmi do Prahy na kopanou. Aby jim cesta rychleji ubíhala, krátí si čas komplikovanými intelektuálními debatami, které je běžný smrtelník schopen jen stěží pochopit, a také zpěvem něžných, tklivých a romantických skladeb klasických mistrů. Součet intelektů plně obsazeného autobusu nekompromisně atakuje pro mnohé z nich téměř astronomické číslo vyjadřující počet jeho kol bez rezervy a já jsem opravdu upřímně zděšen zjištěním, že se takové katalogové exempláře vypatlaných pičusů vůbec volně pohybují mimo bezpečí laboratoří s biohazardem 4 a vyšším. Nějaké agresivní bakteriální kultury asi holt unikly. A to je jediná interpretace pojmu kultura, kterou jsem schopen s tímto svinstvem vstřebat. Medailonek vyrachtaných otylých plzeňských solvin pouze vyděsí, aniž by vypovídal o čemkoliv. Takové dokumenty o jednobuněčných organismech by měly být točeny výhradně pro Animal planet a obávám se, že tady zaberou jen opravdu účinná antibiotika. Třeba Tetracyklon B. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oh, komon, tohle má s hooligans společného asi tolik, co kávová lžička se chemickými zbraněmi totálního nasazení, velká část zde představených je sice směsice skalních fanoušků, ale vožralej pitralon (ono hovado, co předzpívává onu dementní písničku a vypadá jako zcela zchlastalá troska, kterou nejspíš i sám je) rozhodně není členem toho nejtvrdšího jádra, to jsou jiní hoši (ovšem pozor, rozhodně ne lepší). Takže, když dokument selhává i v tom, že nedokáže proniknout do dané subkultury, neznačí to nic dobrého, stejně tak je nevhodný způsob dokumentování, kdy zoufale chybí nějaký komentář z venčí. Nebo komentář alespoň někoho, kdo zvládl střední školu...? ......... Tak jako tak, Plzeň, kurva! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama