foto

Šimon Hájek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Domestik
Rekonstrukce
2017 Absence blízkosti
2015 Cesta do Říma
2014 Gottland
Krásno
Vejška
2012 Cesta do lesa
2011 Malý okruh pozornosti (studentský film)
2009 Ulovit miliardáře

TV seriály

2018 Hasičárna Telecí (TV seriál)
Požární útok (E08)
Vedro (E07)
Výjezd (E06)
další epizody (8)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Vražedné známosti (S01E08)
Ve víně je vražda (S01E03)
Lajna (TV seriál)
Pravda (S01E04)
2016 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Ministrova dcera (S01E07)
Vyšehrad (TV seriál)
Rovina (E01)

Dokumentární

2019 Satanic Girls: Ženy na cestě
2018 King Skate
2016 Filantrop (TV seriál)
Martina Mazancová (E08)
Petr Sýkora (E01)
RINO - Příběh špióna
Český žurnál (TV seriál)
V nejlepším zájmu dítěte (E19)
2015 Kmeny (TV seriál)
Thrash metal (E15)
Goths (E12)
Meatheads (E10)
další epizody (6)
Nebezpečný svět Rajka Dolečka
2014 Velká noc
2013 Show!
2012 Váňa
2010 Děti 50. let (TV seriál)
Jsem na zahradě - Věra Pavlovcová (E01)

Hudební videoklipy

2014 Michal Hrůza - Zakázané uvolnění (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace