foto

Šimon Hájek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2021 Večírek
2020 Protihráč (studentský film)
2019 Párty Hárd
Přes prsty
2018 Domestik
Hasičárna Telecí (TV film)
Rekonstrukce
2017 Absence blízkosti
2015 Cesta do Říma
2014 Krásno
Vejška
2012 Cesta do lesa
Geneze (studentský film)
2011 Malý okruh pozornosti (studentský film)
Poslední představení (studentský film)
2010 Pani A. (studentský film)
2009 Mezi dobře a lépe (studentský film)
Ulovit miliardáře
2008 Anticorro – Army of deamons (studentský film)
Iluze a procitnutí (studentský film)
2007 Fragment (studentský film)
Slaný (studentský film)

TV seriály

2018 Hasičárna Telecí (TV seriál)
Požární útok (E08)
Vedro (E07)
Výjezd (E06)
další epizody (8)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Vražedné známosti (S01E08)
Ve víně je vražda (S01E03)
Lajna (TV seriál)
Pravda (S01E04)
2016 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Ministrova dcera (S01E07)
Vyšehrad (TV seriál)
Rovina (E01)

Dokumentární

2020 Meky
Na krev
2019 Letní hokej
Satanic Girls: Ženy na cestě
Viva video, video viva
2018 King Skate
2017 Bratři za hrob (TV film)
2016 Filantrop (TV seriál)
Martina Mazancová (E08)
Petr Sýkora (E01)
RINO - Příběh špióna
Země revivalů (TV film)
Český žurnál (TV seriál)
V nejlepším zájmu dítěte (S04E04)
2015 Kmeny (TV seriál)
Thrash metal (E15)
Goths (E12)
Meatheads (E10)
další epizody (6)
Nebezpečný svět Rajka Dolečka
2014 Gottland
Velká noc
2013 Show!
2012 Váňa
2010 Děti 50. let (TV seriál)
Jsem na zahradě - Věra Pavlovcová (E01)
2008 Se mnou (studentský film)
2007 Film o filmu: Gympl (TV film)

TV pořady

2016 Comedy Club (TV pořad)

Hudební videoklipy

2020 Kill the Dandies: Laura (hudební videoklip)
2019 Xindl X - Volnoběh (hudební videoklip)
2014 Michal Hrůza - Zakázané uvolnění (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky