Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veľké príbehy obyčajných ľudí. Všetci snívame. O novom dome, dovolenke, svadbe, alebo aj o maličkosti, ktorú si z rôznych príčin nemôžeme dovoliť. Často však zo všetkého najviac potrebujeme nádej. Možno máte v hlave nápad, ako potešiť blízkeho človeka, ale nemáte prostriedky a šancu realizovať ho. Televízia JOJ prichádza s rodinnou reláciou, v ktorej je populárny slovenský moderátor Vilo Rozboril pripravený množstvu snívajúcich splniť, čo im na očiach vidí.
A hoci život sa vrátiť nedá a o vlastnom zdraví nerozhodujeme vždy my sami, aj vďaka relácii V siedmom nebi sa na celom Slovensku môžu diať zázraky!
Vďaka spolupráci s nadáciou Ľudia ľuďom každý týždeň uvidíte trojicu veľkých príbehov obyčajných ľudí. Príbehy, ktoré napísal sám život. Príbehy, ktoré vyčaria úsmev na vašej tvári, ale často aj rozplačú celé Slovensko. Uvidíte aj známe osobnosti, ktoré príbehy snívajúcich prežijú na vlastnej koži spolu s nimi. (TV JOJ)

(více)

Recenze (38)

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Táto relácia má zdravú potentnú myšlienku s pozitívným úmyslom a mnohým vážne pomôže byt tým čo podobné projekty už nepotrebuje,takže nehodnotil by som to skepsou naladený do zápornej polohy z objektívného pohladu,lenže ten ma nezaujíma! Pre mňa osobne je to utrpenie,už po pol hodine som na sebe začal pozorovat všetký choroby od malomocnosti,zelenošedého zákalu cez pokročilú chudobu až po zápal mozgových blán spôsobený nadmernou masturbáciou a psychicky bol na tom tak zle,že už som videl pred domom Rozborila...Viem som sebec,ale radšej prispejem na charitu,teda ked si zrovna zas nekúpím hot dog... ()

Autogram

všechny recenze uživatele

Málokedy sa mi to stane, ale pri Siedmom nebi ide o reláciu, ktorú naozaj nedokážem ohodnotiť. Akékoľvek hodnotenie by, podľa mňa, bolo urážkou niektorej strany, ktorá sa relácie zúčastňuje. Nedá mi ale podotknúť, že odpad tu môže dať len niekto, kto nikdy nepotreboval pomoc druhých alebo nikdy druhému nepomohol nezištne ani zištne. Nepochybne sa v Siedmom nebi objavujú prevažne ľudia, ktorí pomoc potrebujú, ak všetka ich snaha zlyhá. A môže to byť z dôvodu vážnej choroby, nehody, ľahostajnosti druhých alebo aj vlastných zlých rozhodnutí alebo jednoducho pre to, že človek je na svoju situáciu príliš mladý alebo starý. Medializovanie pomoci je asi práve kameňom úrazu pri hodnotení, ale čo keď Vilova medializácia nijak neznižuje osoh tejto pomoci, prípadne ho zvyšuje účasťou iných, čo by sa inak o ničom nedozvedeli? ()

Reklama

Kubiny odpad!

všechny recenze uživatele

Citové vydírání a ponížení přede všemi. Pokud jim tolik jde o pomoc méně šťastným, tak ať zveřejní, kolik jim ten pořad vydělá a vše věnují charitě. Vilo by si jako svatý anděl strážný nechal ,,jen'' lehce nadprůměrný plat a hned by to vypadalo jinak. Ono to vypadá hezky, když rodince s např. handicapovaným dítětem upraví byt, aby byla péče o dítě jednodušší, ale kolikanásobek ceny těchto darů si nahrabe televize a samotný moderátor? Myslím, že by se fanoušci této pseudocharity divili. Myslím, že ostatní komentující už toho vystihli dost, např. investigativní otázky, zda se dětem, kterým umřela maminka, stýská po mamince. A ještě před nimi Vilík 10x zopakuje, že umřela, aby se vylepšili záběry pořádným pláčem. Raději s komentářem končím, už bych se nezastavil, na tenhle nemorální hnus se dá objektivně a odůvodněně plivat půl dne. ()

MillaJ 

všechny recenze uživatele

Vilko je bezkonkurenčně nejlepší pro tento pořad a jsem moc ráda že i po zrušení Modrého z neba ( ředitel markizy se totiž asi pěkně pos* lalala ... a asi zjevně neviděl jakou sledovanost to mělo ) se Vilko nevzdal a spojil se z televizi JOJ a dále můžou lidem kteří si to opravdu zaslouží, kteří jsou na tom zdravotně nebo finančně zle plnit jejich sny. Vilko je opravdu skvělý člověk a pro tohle přímo zrozený, kolikrát musím před ním sklánět klobouk dolů, protože co on kolikrát vydrží ... já vidět malé dítě kterému už zbývá pár měsíců života tak brečím jak želva a museli by hledat jinou moderátorku:-). Rozumím, že je 100 lidí a 100 chutí a někomu se tento pořád nelíbí a z malé části rozumím možná i proč, protože i mě se nelíbí jak někteří lidé tam lezou aby se snad zviditelnili a píšou tam a chcou "splnit" totální kravinu tipu: Přítel si myslí, že jsem ho podvedla a já mu chci dokázat přes detektor lži že se mýlí. No to jako jsem se fakt divila proč to odvysílali a doufám že tohle V siedmom nebi neuvidím! A další podobné..... ALE obraťme se k tomu nejlepšímu. Miluju děti a jsem moc ráda, že aspoň prostřednictvím tohoto pořadu je dělají štatné...děti, které jsou nemocné, hendikepované, finančně zle nebo bez rodičů a splnit jim nějaký ten sen.:-) Nebo lidi, kteří jsou nemocní nebo opravdu ve finanční tísni co prostě POTŘEBUJÍ pomoct....atd. A to je ta část proč nechápu tu druhou polovinu lidí co se jim na tom nelíbí... Já hodnotím 5☆... Škoda že neseru (:-D) peníze, jinak bych taky přispěla a pomohla.:-) ()

Jard 

všechny recenze uživatele

Ten istý prípad ako relácia Modré z neba. Nemám pocit, že tím rodinám je príjemne, keď sa odrazu do ich domu nahrnie celý štáb a troma kamerami. Áno, je to pomoc rodinám s nelichotivým osudom, ale takáto charita môže vyzerať aj inak. Skôr mám pocit, že sponzori relácie si chcú urobiť reklamu vo svoj prospech. 30% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama