Reklama

Reklama

Dárek

(festivalový název) (studentský film)
  • Německo The Present
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
Německo, 2014, 5 min

Režie:

Jacob Frey

Scénář:

Jacob Frey

Obsahy(1)

Jake tráví většinu svého času doma hraním her až do momentu, kdy mu matka dá dárek. (MF studentských filmů Písek)

Recenze (31)

Zagros 

všechny recenze uživatele

I když se vám to možná nezdá, tak skutečný život bude vždy lepší než ten virtuální. Přes všechny trable a životní překážky to tak zkrátka je. Ten „virtuální“ nás ale může občas inspirovat, což je přesně ten důvod, proč jsem na csfd. Pěkné animace, krásná a dobře vypointovaná myšlenka rovná se čtyři hvězdy. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* Tento nenápadný animovaný kraťas asi i takovým zůstane, přestože v sobě skrývá malé poselství a velký kus optimismu. A i když ho docela doporučuji, tak mu nedokážu dát silnější známku a zůstane těsně pod 4 hvězdičkami. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Zpočátku divák vidí protivného chlapce a ubohé, neohrabané štěně, avšak po chvíli se celý příběh překvapivým způsobem otočí a divák najednou vše pochopí. Krátké, dojemné a ze života! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Snímek získal celosvětově velké množství ocenění a upoutal pozornost společnosti Disney, která nakonec zaměstnala režiséra v jedné ze svých společností produkujících animované filmy. (HellFire)

Reklama

Reklama