Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack Justice (Tommy "Tiny" Lister) je typom policajta, ktorému nie je radno skrížiť cesty. Ako člen LAPD sa každodenne stretáva s tým najhorším odpadom, čo možno v L.A. stretnúť. Keď je pri jednej akcii zabitý jeho kolega, Jackovi vytečú nervy a oboch kriminálnikov zodpovedných za smrť kolegu kladúcich odpor pri zatýkaní nemilosrdne zabije. To mu prinesie suspendovanie, a tak sa Jack rozhodne na istý čas stratiť v Mexiku. Keď však prechádza cez malé mestečko Rose Verde, stane sa náhodným svedkom neprimeraného zásahu miestnych policajtov proti pašerákovi Santanovi. Zásah končí smrťou Santanu a jedného nepohodlného policajta. Skorumpovaný šerif (John Schneider) chce za vinníka označiť Jacka a následne sa ho zbaviť. To sa však oveľa ľahšie naplánuje, ako uskutoční... (beso74)

(více)

Recenze (5)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Prcat prdele. To byla zase blbost, ale jo pobavilo to. Tommy Tiny Lister je neskutečně špatnej (jako špatnej rozuměj fakt hroznej) až je dobrej. Už od předtitulkový scény mi bylo jasný jak tenhle film pojmu. Není moc filmů kde je hlavní hrdina vyžraná přehrávající, drsná, černá držka, co se jmenuje justice. Nějakej příběh je tu pak naprosto nepodstatnej. Souboje jsou strašně směšný. Dějově je to naprosto samoúčelný a snad dotáčený za pochodu a použití improvizace, tak asi právě proto tu nesmím hodnotit míru objektivní kvality filmu, ale spíš míru pobavení a ta byla sakra vysoká, když k tomu připočtu fakt, že to rychle uteklo, tak tomu bez váhání jebu 60% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tomuhle já říkam celkem stupidně zábavna fakt jako sračka. Ja ani nevim co k tomu mám napsat, ale ten konec, jak tam Tiny oddělá toho týpka raketometem mě fakt dostal. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebyl ten příběh až tak pitomý, tak v tom případě by se mohlo jednat o celkem příjemnou cestu za pomstou, anebo alespoň vyvražďovačku s dobrým úmyslem. Bohužel ten příběh to skutečně potápí, což je velká škoda. Hlavní postava je celkem fajn drsňák, což je dáno představitelem, zbytek si jen zaslouží umřít, až na pěknou Vidu Guerru. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zábavnej béčkovej akčňák, kterej svojí zápletkou o poctivým hrdinovi, kterej bojuje proti zkorumpovanýmu šerifovi, připomene filmy ze 70. let jako Kráčející skála. Režisér se snaží, takže film nevypadá úplně nejhůř, bohužel mu snahu kazí malej rozpočet. Především zadní projekce při jízdě v autě jsou pekelný. Největší slabinou je ale Tommy Lister v hlavní roli. Jako herec vedlejších rolí je v pohodě, ale na to aby utáhnul celovečerní film nemá charisma. Lister stěží odříkává dialogy, neohrabaně se plouží a spíš než hlavního hrdinu, kterýmu má divák fandit, půsoubí jako kus nepotřebnýho nábytku. Do podobný hlavní role by se spíš hodila nějaká béčková hvězda jako Stephen Baldwin nebo Dean Cain, ale Lister je bohužel naprostej castingovej omyl. Naproti tomu John Schneider je jako křivej maloměstskej šerif naprosto parádní a Listera přehraje v každým záběru. Až mě mrzelo, že nenakopal na konci Listerovi prdel. American Justice není nic zásadního, ale fanouškům akčních béček nabídne 80 minut poctivý brakový zábavy. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Bezduchý a bezkrvný akčný príbeh, v ktorom môže akurát tak zaujať držka bývalého basketbalistu Tommyho 'Tiny' Listera, ktorý sa v úlohe degradovaného policajta s príhodným menom "Spravodlivosť" potĺka malým americkým mestečkom a bez nápadu a nejakých prejavov emócii decimuje miestne policajné oddelenie, ktoré sa dostalo pre drogy a miestneho krivého šerifa na poriadne šikmú plochu. Ak ku tomu pripočítame nezvládnuté akčné scény, kde je zreteľne vidieť údery do prázdna, počítačovú animáciu bijúcu ako päsť do oka a režiséra so skúsenosťami žiaka základnej školy, dostaneme produkt na hranici stráviteľnosti... ()

Reklama

Reklama