foto

Demetrius Navarro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Big Shot
2016 A Dog & Pony Show
North by El Norte
2015 American Justice
Tamales and Gumbo
2013 Anything Is Possible
2012 Melvin Smarty
Two Jacks
2011 Gone Hollywood
2010 American Flyer
Lean Like a Cholo
2009 Uncharted
Yardsale, The
2008 25 to Life
Unemployed
2006 Six Thugs
2005 Tweek City
Zabít Saddáma
2004 Last Letter, The
2003 Runaways
2001 Knight Club
Myčka
2000 Otcova muka (TV film)
Rave
1997 187 - Kód pro vraždu
1996 Big Squeeze, The
Infinity
1995 Pátek
Žoldáci
1994 Floundering

TV seriály

2009 Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
2007 Pohotovost (TV seriál)
Návrat domů (S14E08)
Světla zhasla (S13E20)
2006 Pohotovost (TV seriál)
Galantní hrdina a tragický vítěz (S12E21)
Ošemetná situace (S12E16)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Válka gangů (S03E12)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Běloch s tmavými vlasy (S11E07)
Před cestou (S11E01)
Vyjížďka (S10E22)
další epizody (8)
2003 O.C. (TV seriál)
The Homecoming (S01E11)
Pohotovost (TV seriál)
Ztracená (S10E09)
Když se noc setká s dnem (S09E21)
Zahraniční záležitosti (S09E20)
další epizody (5)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Vzpoura (S09E03)
Druhá smrt (S09E02)
Teorie chaosu (S09E01)
další epizody (7)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Nikdy neříkej nikdy (S08E04)
Čtyři úhly pohledu (S08E01)
Běsnění (S07E22)
další epizody (10)
2000 The Brothers Garcia (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Nejkrásnější ze všech darů (S07E09)
Mars útočí (S07E03)
Příběh nekončí (S06E20)
další epizody (7)
1999 Beltrán, Los (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Pravda a důsledky (S06E05)
Hříchy otců (S06E04)
Greene bledne závistí (S06E03)
další epizody (6)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Hodně štěstí, Ruth Johnsonová (S05E09)
Trable začátečníků (S05E07)
Pevné spojení (S05E06)
další epizody (4)
1997 JAG (TV seriál)
S plným nasazením (S02E08)
1996 Malibu Shores (TV seriál)
Moesha (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
1995 Home Court, The (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2016 Chasing Grace

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace