Reklama

Reklama

Shelby

  • USA Shelby: The Dog Who Saved Christmas (více)

Obsahy(1)

Toto nie je obyčajný vianočný zázrak! Je to mágia!
Deň pred Vianocami sa malému psíkovi z útulku, Shelbymu, podarí utiecť. Nájde ho malý Jake Parker, s ktorým si ihneď padnú do oka. Jake by chcel byť kúzelníkom, a tak mu Shelby pomáha ako asistent. Čoskoro sa z nich stanú najlepší kamaráti na život a na smrť. Jediný, kto im stojí v ceste, je miestny lovec zatúlaných psov Doug, ktorý sa nezastaví, kým Shelbyho nenájde a nestrčí späť do útulku. Podarí sa Jakeovi ochrániť pre ním Shelbyho? Všetko je možné! Zázraky sa predsa dejú, najmä počas Vianoc. (TV JOJ)

(více)

Recenze (3)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ááách, Vianoce, niet iného sviatku ako je tento. Nejde len o obdobie, ale o stav mysle. Čas zmierenia a dobrej vôle. Čas strávený s rodinou. Premýšľanie o tom, čo výnimočné dáme pod stromček. Niečo čo by vyčarilo radosť a úsmev na tvári. Pre psa počas Vianoc neexistuje lepší darček ako to, že je milovaný ľudmi, ktorí ho obklopujú, to že je členom rodiny. Pes Shelby mal vždy na Vianoce veľké nádeje, no vždy zostal sklamaný. Problém bol v tom, že sa vždy zameriaval na veci, čo chcel on. Avšak pravá radosť je v tom, keď robíte šťastných druhých. Keď sú všetci okolo vás šťastní, potom sa kúzla dejú samé od seba. Kúzlo vianoc je mocné. Robí ľudí, a taktiež aj psov, šťastnými. Možno to znie banálne, ale láska je to najdôležitejšie, čo v živote treba. To pochopil aj "Shelby, pes ktorý zachránil Vianoce" (Shelby: The Dog Who Saved Christmas). ** ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Kolik tady bylo různých psích filmu, a tady ještě takzvaný vánoční zázrak no celkem nic moc ale dalo se zvládnout. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dalsi film, kde vystupuje hlavne fauna /pes/. Videl som aj Chevyho Chase -a /Blazniva dovolena 1983, Blazniva dovolena v Evrope 1985, Vanocni Prazdniny 1989/. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama