foto

Jennifer Gibson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Christmas Jars (TV film)
Psí domov
2017 High-Rise Rescue
2016 Sound of Christmas (TV film)
2015 Merry Matrimony (TV film)
2014 Mapy ke hvězdám
Shelby
The Christmas Parade (TV film)
2013 A Very Larry Christmas
Against the Wild (TV film)
Vražedné vztahy (TV film)
2011 Stay with Me (TV film)
2010 Santův převlek (TV film)
2008 Edna Brown
2007 Mravenčí invaze (TV film)
2005 Mimo zákon
1999 Hugh Heffner - skutečný příběh (TV film)
Seven Girlfriends
1992 Mužský rod (TV film)

TV seriály

2020 Na tenkém ledě (TV seriál)
Pinecrest = divočina (E04)
2018 Kravaťáci (TV seriál)
Cats, Ballet, Harvey Specter (S08E06)
2017 Právem odsouzeni (TV seriál)
Černá orchidej (E11)
2016 The Other Kingdom (TV seriál)
2014 24 Hour Rental (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
False Skorpion (S05E02)
Skladiště 13 (TV seriál)
Bez konce (S05E06)
2013 Hemlock Grove (TV seriál)
Jellyfish in the Sky (S01E01)
Nikita (TV seriál)
Inevitability (S03E15)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Faetal Attraction (S01E04)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
2005 Three Moons Over Milford (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Hlasy druhých (S02E02)
2001 Pasadena (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 These Arms of Mine (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Crime Traveller (TV seriál)
1995 Dressing for Breakfast (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1993 Health and Efficiency (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Christmas Stars (TV film)
The Christmas Chalet (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky