Reklama

Reklama

Adventní koncerty 2014

(pořad)
  • Česko Rozdělení konta Adventních koncertů 2014 (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

1. Adventní koncert – 30. 11. 2014 – Břevnovský klášter Přímý přenos z Břevnovského kláštera je věnován Sdružení rodičů a přátel dětí při MŠ, ZŠ, SOU pro žáky s vadami sluchu v Hradci Králové.

2. Adventní koncert - 7. 12. 2014 - Pražská Loreta Přímý přenos z Pražské Lorety je věnován Občanskému sdružení na pomoc zdravotně postiženým Lipka z Prostějova.

3. Adventní koncert - 14.12.2014 - Chrám sv. Petra a Pavla Přímý přenos z chrámu sv. Petra a Pavla na Vyšehradě je věnován občanskému sdružení Sportem proti bariérám – Český Ráj.

4. Adventní koncert - 21.12.2014 - Chrám sv. Mikuláše na Malé Straně Čtvrtý Adventní koncert, vysílaný přímým přenosem z chrámu sv. Mikuláše na Malé Straně, je věnovaný občanskému sdružení Dům tří přání v Praze.

Rozdělení konta Adventních koncertů 2014 Generální ředitel ČT předá šeky zástupcům organizací, kterým byly loňské Adventní koncerty věnovány.

Vzpomínka na Adventní koncerty 2014 Jak jednotlivé organizace využily finanční prostředky vybrané v rámci loňských Adventních koncertů? (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

honajz 

všechny recenze uživatele

Překvapil mne příjemně výběr některých zpěváků a zpěvaček (např. Lenka Filipová, Jitka Molavcová), ale duo Ester Janečková (která to moderuje stejně jako Poštu pro tebe včetně těch účastných pokyvování hlavy) a Honza Potměšil mi moc nesedí, chybí taková nějaká chemie, kterou měla předchozí trojice moderátorů. ()

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Adventní koncerty jsou každoročně příjemnou podívanou, což trvá i po změně moderátorů. Moderátorská dvojice mi ale bohužel moc nesedí, přestože proti nim jinak nic nemám, v tomto pořadu mi nesedí a často působí neupřímně. ()

Reklama

Reklama