Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film pojednáva o operátorke Call centra 911 Pamele (Mischa Barton), ktorá obdrží telefonát od neznámeho muža (Ving Rhames). Ten ju s využitím jej dcéry, ktorú drží ako rukojemníčku, núti plniť úlohy, ktoré sú za hranicou zákona. Pomáhať jej pri tom musí jej odcudzený manžel Jeremy (Luke Goss). Ak dvojica niečo nevymyslí, bude stáť za najväčším kriminálnym činom v histórii mesta. (ywo666)

(více)

Recenze (18)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Že se vůbec takováto dílka do jakýchkoliv vážných psychologických-filosofických-terapeutistických her a řečí pouštějí, namísto odlehčených hlášek? Strašné herecké výkony (bez výjimky), mrzká výprava s neustálým CGI (krev, výstřely, pozadí, prostě všechno a všude) a pitomý předvídatelný děj by se pak lépe snášely. Zvažoval jsem i jednohvězdičkové hodnocení, na druhou stranu, co od nízkorozpočtového videobéčka čekat za zázraky? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasický, celkem průměrný kousek v žánru, který je relativně vyčpělý, ale stejně se na něj sem tam mrknete, protože je to prostě fajn si odpočinout a na nic nemyslet. V tomhle případě se jedná o relativně akční béčkový thriller, který má zajímavé postavy, a to hlavně v podobě Vinga Rhamese, který je zase jednou pěkně démonický. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Suhlasim s Wacom. Goss konecne po dlhsej dobe natocil nieco pozeratelne. Konecne to vyzera ako profesionalny film a nie homevideo natocene na mobilny telefon za jeden den. Ma to slusny scenar a niekolko solidnych akcnych scen. Prestrelky, nahanacky, vybuchy. Akcne sceny su natocene prehladne. Nekona sa traslava kamera ani zbesily strih. Dost casto su pouzite ocividne CGI triky, ale pôsobia roztomilo a obcas ma aj ohurili (zrazka kombajnu s dodavkou). Stvalo ma akurat, ze su pouzite aj pri vsetkych vystreloch zo zbrani. Asi su dnes CGI triky lacnejsie ako slepe naboja. Ale bohuzial to stale nevyzera dobre. Z hercov najviac exceluje Luke Goss. Rhames si väcsinu filmu odohra posediačky v kresle. Zvrat ohladom Pareho je odhadnutelny asi tak hodinu predom a Mischa Barton mi pripadala nejaka nafuknuta. Jak keby sa cely film snazili zakryt, ze je tehotna. Vysledkom je solidna akcna jednohubka, ktoru si uziju hlavne fanusikovia Luka Gossa a ja som dost zvedavy na dalsi film bratov Olsonovych. Po rezijnej stranke mi to pripadalo velmi dobre a v ramci nizkorozpoctovych produkcii dokazali natocit slusny film. 5/10. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Uf, ke konci to bylo málem na odpad. Jediné, co za něco stojí, je ten zločincův nápad, ale pochybuju, že by v reálu další hovory čekaly na jednoho operátora a nepřepojily se. Vše ostatní je vyložené špatné - herecké výkony, akční scény, drtivá většina animací, souboje, dialogy. Vážně škoda času.... Slabá 1* ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Dokoukal jsem tuhle blbost, namixovanou z 12 kol, Tísňové linky a dalších filmů, až do konce. To je taky jediný důvod, proč dávám 1*. Goss je docela ucházející, ale Paré je průhlednej od samýho počátku a Rhamesovi kecy začnou po chvíli opravdu lézt na nervy. K tomu naprosto příšerně natočená akce a perličkou byli SWAT teamy, který vypadali hůř, než v akčních béčkách z 80. let. Tak na tohle bylo zapotřebí dvou dementních bratrů. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama