Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Violette (Julie Delpy), dáma mladších středních let známá a úspěšná ve francouzském módním průmyslu, byla ještě před nedávnem single. To ovšem neznamená, že nežila ve společné domácnosti s mužem. Naneštěstí tím spolubydlícím je její už dospělý syn, který dělá vše pro to, aby jeho život zůstal navždy v zajetých kolejích. Luxusní mamahotel, kde nemusí platit nájem, kde je vždy plná lednička, kde má vždy vypráno i vyžehleno a kam si může vodit holky, mu prostě vyhovuje. Proto se Lolo snaží ze svého hnízda vypudit Jean-Reného (Dany Boon), nevítanou kukačku, mámina nového přítele, se kterým se seznámila na dovolené. (chamonix)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Od Julie Delpy jsem asi i scenáristicky čekal trochu více, ale režisérsky je to celkem dobře zvládnuto. Celkem dobře natočená komedie, která má zajímavé charaktery, ale která je bohužel celkově tak nějak o ničem. Potěší spíše některé scénky jednotlivě, než aby dovedl potěšit celý film jako solidní komedie. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Známy príbeh vo forme komédia, ako to vidí J. Delpy. Jej spolupráca s D. Boon dobrá. Niektoré scény sú veľmi dobré, ale z celkového hľadiska je to len priemernejší počin. Každopádne čas, ktorý som k tomu venoval, neľutujem. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama