Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho. Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem.
Mezi stálé účinkující pořadu budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace. Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. (TV Prima)

(více)

Recenze (262)

Ham.and.eggs 

všechny recenze uživatele

Tomáš Zvelebil je v pohodě, teda minimálně byl v době GamePage, starýho Score apod. Tehdy bejval i vtipnej. Jenže tyhle jeho kamarádi, jakobyhvězdy z Youtube jdou totálně mimo mě, jsou jeden jak druhej, nezajímavý, nevtipný, vo hovně (ano, několik jejich videí jsem na YT viděl). Ten koncept jako takovej neni špatnej, jen ty hosti...Kdyby radši zas udělal pořad s Mikolášem Tučkem, kterej by se vymočil na stále konzolovější Re-play, to by bylo řešení... ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Pár krát sa mi stalo, že pri surfovaní televíznymi kanálmi som narazil na túto reláciu. Úplne ma ochromila jej primitivita a úbohosť, takže som chvíľu na to ostal pozerať. Avšak po prvotnom šoku som ihneď prepol na iný program. Pretože to čo tam predvádza rasovo neistý krpatý odjebek Ali je vskutku vrchol trapnosti. No ešte väčší kokot je ten nechutne tučný, masný, upotený dement, ktorý sa ocitol v úlohe spolumoderátora. A aby boli "Aliho parťáci" kompletní tak ku sebe pribrali teplého ťuťka Ondřeja Sokola. Odpad! ()

Reklama

Cejdl odpad!

všechny recenze uživatele

Hnusnej Arab, dva dementní Maďaři, beznohej kripl a pár dalších utřinosů, který sou talentovaný asi tak jako fotbalisti Slávie se rozhodli že bude asi hrozně zábavný a cool když budou diváci čumět na to jak sedí na gauči, žerou infarkt jídlo a hrajou úchylný hry. Neni to zábavný a rozhodně to neni COOL. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že svůj patnáctistý komentář si nechám na nějakou perličku, ale po zhlédnutí tohoto pořadu jsem prostě nemohl jinak a musím hned poslat tuto neskutečnou pitomost do odpadu! Ona to vlastně je perlička - ubohoučký pořad o ničem a rád bych konstatoval, že také pro nikoho a brzy zmizí do propadliště trapných zbytečností. Je mi zle ze sledování tupých, trapných a sprostých (jak to, že je odpoledne v televizi tolik sprostých slov!) domácích klipů několika ubožáků. Pořad svou trapností hluboko pod úrovní domácích videí, který mi znechutil sobotní odpoledne. Ještě, že mohu alespoň někam přepnout nebo televizi vypnout. ()

Castrator odpad!

všechny recenze uživatele

Zvelebil přišel do Score, rozesral ho, náklad šel drasticky dolů. proto mě nepřekvapuje, že pořad, ve kterém se toto individuum objevuje, je naprostá katastrofa. Škoda, že se nedržel pálky a míčku, prý dosahoval slušných výsledků a dostáhl to až do nově rodící se reprezentace. Mohli jsme mít o několik kvalitních čísel Score víc a o dva blbé pseudoherní pořady méně. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama