Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho. Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem.
Mezi stálé účinkující pořadu budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace. Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. (TV Prima)

(více)

Recenze (262)

elent 

všechny recenze uživatele

banda lidí kolem třicítky se nechává opíjet rohlíkem tím, že se to líbí dětem školou povinných... na které zároveň touhle břečkou cílí. Jako argument modelu "není to pořad o hrách, ale je to pořad o tom, jak se kamarádi sejdou a hrajou hry", to je prostě úplnej úlet. Tak si to natáčejte, proč ne, ale nelezte s tím na obrazovku... ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Občas jsme to zahlédl, ale vždy to stálo za .... Ano již nejsem žádný velký pařan, ale rád se podívám na pořad o hrách, ale toto? Minimálně půlku časů se tam řeší hov.a a to v x scénách doslova. Jediné co mě odvrátilo od odpadu je vždy pohledná (ale tupá) holčina na pohovce a to, že tam je alespoň něco o daných hrách. Opravdu slabota. 1z5 ze soucitu. ()

Reklama

KeithMaxwell odpad!

všechny recenze uživatele

Věřím tomu že spolu s Soudkyní Mariou je tohle nejhorší věc která kdy byla natočena. Tenhle pořad dělá z youtuberů naprosté kretény a jediný Martin Rota měl dost soudnosti tohle po pár dílech opustit, přidejte si "hvězdné hosty" (Ektor, Biancu Johnsson, Nicky Tučková + další velmi levní a maximálně trapní hosté) připočtěte maximální trapnost (Orion dal facku Alimu, wow) a máte pořad vhodný pro každého nerozhodného sebevraha. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Ale, ale, ale. Kde máte problém, kulihrášci? Tady je víc odpadů, než u posledního dílu Twilight ságy! Ouky, nejde o žádnou krutě převratnou věc, která by změnila můj život... Ovšem, celkem to pobaví a neurazí. Je patrné, že tuhle partičku společná práce baví, a jejich pohoda je osvěžující. V dnešní době, kdy se z TV valí jen negace, je to osvěžující. ()

Cejdl odpad!

všechny recenze uživatele

Hnusnej Arab, dva dementní Maďaři, beznohej kripl a pár dalších utřinosů, který sou talentovaný asi tak jako fotbalisti Slávie se rozhodli že bude asi hrozně zábavný a cool když budou diváci čumět na to jak sedí na gauči, žerou infarkt jídlo a hrajou úchylný hry. Neni to zábavný a rozhodně to neni COOL. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama