Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (74)

plakát

Last Sentinel (2023) 

Nenechte se zlákat pěkným plakátem. Dobrý nápad který tu je a uzavřené prostředí, které chce stavět hlavně na dialogu a žádné akci, s tím bych vůbec neměl problém, když je to ale zabaleno v amatérském neskutečně prkenném provedení, kde se řeší všechno jen ne to, co od filmu chcete je sledování neskutečně dlouhé a unavující.

plakát

The Gray Man (2022) 

Mission Impossible po lobotomii..

plakát

X-Men: Dark Phoenix (2019) 

Nejslabší X-Men film, kde chybí vše, co dělalo předchozí filmy jiné, než další řadové komixovky, dobře napsané postavy, skvělé dialogy i hudba z minulých dílů úplně chybí, fajn akce ve vlaku, ale to je tak vše, smutné rozloučení.

plakát

Slunovrat (2019) 

Utahaný tripový zážitek s naprosto úžasnou kamerou, na film sem se neskutečně těšil ale nedokážu říct, že bych byl zklamaný nebo potěšený, protože z určitého pohledu to je atmosferický a znepokojivý vrchol současného hororu plný malých detailů a náznaků, které dodávají velkou hloubku, úvod filmu je jako rána kladivem, ale nadruhou stranu, neskutečně utahané tempo, pomalé scény, délka filmu a některé groteskní scény nutí koukat na hodinky častěji než bych chtěl, opravdu chápu 2*, stejně jako 5*, nevím, jestli mě to bavilo, ale rozhodně fascinovalo.

plakát

Království lesních strážců (2013) 

Moc pěkné fantasy nejen pro děti, krásná animace a parádně využité prostředí lesa plné nápadu spolu s humorem, co je opravdu vtipný z toho dělají skvělou podívanou.

plakát

Boar (2017) 

Z nějakého důvodu mám stále, i po řadě špatných zkušenostech, pro tenhle žánr hororu slabost, parta lidí na odloučeném místě, kterou ohrožuje nějaké zvíře/monstrum/cokoliv a to většinou v levném provedení, což mi vůbec nevadí, co se ale stává klasikou, že onou partou lidí je banda totálních nesympatických dementů a vidláků, kteří zahazují zbraně, rozdělují se a řvou na prase velikosti hrocha, které je, když chce, tak tiché, že by vám i v knihovně dokázalo nenápadně číst přes rameno... potěší praktické efekty a pěkné gore, ale jinak opravdu bolestivé.

plakát

The Cloverfield Paradox (2018) 

Hudebně i vizuálně skvělé, stejně jako způsob, kterým netflix film ukázal světu. Přestože jsem se slušně bavil, nemůžu se, narozdíl od 10 Cloverfield Lane ubránit zklamání, jsou tu skvělé nápady, ať už nápad s rukou, či teleportace do jiných objektů, to je fajn a první půlka rozhodně neodpovídá hodnocení. V druhé půlce ale samozřejmě nemůže chybět trapná vyvražďovačka ke konci filmu a vysloveně trapná nahrávka rodině z druhé dimenze. Scény ze země úplně zbytečné a dvě vteřiny řvoucího monstra tomu moc nepřidá. Sem si jistý, že nás ještě nějaký film z tohodle vesmíru čeká, ale upřímně se bojím, že dokonalou jedničku zbaví atmosféry a tajemna, které u ní bylo tak úžasné.

plakát

Labyrint: Vražedná léčba (2018) 

Rozhodně lepší, než velmi slabé Zkoušky ohněm, i přes spoustu předvídatelných momentů film po celé dvě hodiny nezastavuje a baví, akce je sposta, konec je velkolepý a co mě překvapilo nejvíc, byl docela dojemný konec, příjemné zakončení trilogie a silné 3*.

plakát

Česko hledá prezidenta (2018) (pořad) odpad!

Televizní estráda, připomínající bordel na fotbalovém stadionu, půlka pořadu je řvaní, pískání či jiné buranské a dětinské chování diváků, kteří sem vůbec nepatří a které moderátor absolutně nezvláda, díky čemuž kandidáti vůbec nemají čas se rozpovídat a vyjádřit se k tématu, opravdu fyzicky bolestivé sledovat.

plakát

Pod kůží (2008) 

Nesympatické postavy v čele s připosraným hlavním hrdinou spolu s jejich chováním a rozřesená kamera při jakékoliv akci zabíjí jinak dobrý horor, který má přesně to, co sem od něj chtěl - partu lidí uvězněnou v obklíčení originálního a brutálního parazitického onemocnění, vážně, takhle dobré filmové "monstrum" sem už dlouho neviděl, proto zamrzí nevyužitý potenciál a jen 3*, pokračování bych se ale určitě nebránil.