Reklama

Reklama

Neznámý Peter Sellers

(TV film)
  • USA The Unknown Peter Sellers
všechny plakáty

Recenze (7)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Dokument, kterému nic nechybí. Zaujme starými skvosty, zachovanými jen v jdnom exempláři i téměř šokujícími fakty ze života Pana Herce Petera Sellerse a vy budete litovat, jaký TALENT jsme to ztratili... ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Velmi povrchní dokument, který o Peteru Sellersovi šíří zcela zavádějící informace. Pro lidi, kteří mají černobílé myšlení. Jinak ale praktický, stručný výcuc jeho tvorby. 50 % ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Takhle - jediné, co potěší jsou geniální záběry ze Sellersových soukromých filmů a z tvorby slavné The Goonshow. Také mluvčí jsou víceméně všichni moji oblíbenci (Shirley! Michael Palin!, Richard Lester!), ale komentář a především pasáže o Růžovém panterovi vychází z různých fám a lží. ()

Allan 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky jen za použité záběry, které jsem nikdy neviděl, např. z domácích archivů, televizních pořadů, reklam atd. Jinak ale bohužel smutný souhlas s Oskarem - dokument je těžce průměrný a pro zasvěceného diváka nepřináší žádné novinky. Jak po stránce obsahové, tak po stránce formální. ()

Gor'seye 

všechny recenze uživatele

Určite výborný film, ale k 5-tim hviezdičkám mi chýba zodpovedať otázku: aký teda bol Peter Sellers? Tento dokument zobrazuje Sellersa ako komika-génia, ale nie ako človeka... a to mi naozaj chýba. ()

Související novinky

Nesmrtelný Brouk

Nesmrtelný Brouk

19.06.2006

Když Lee Harvey Osvald zastřelil Johna Kennedyho, sledoval několik dní před činem pořád dokola film Franka Sinatry Suddenly, kde Frank hraje psychopatického vraha, který chce zastřelit prezidenta… (více)

Reklama

Reklama