Reklama

Reklama

Ostrov smrti

  • USA Devil's Pond (více)

Obsahy(1)

Julianne (TARA REID) už má dost svých rodičů, kteří jí mluví do života. Bez přemýšlení se rozhodne vdát se za svého přítele, se kterým právě začala chodit. Mitch (KIP PARDUE) je v té chvíli přesně takový manžel, jakého si Julianne vždycky představovala. Ale když ji slíbil, že ji bude milovat a starat se o ni, dokud je smrt nerozdělí, myslel to smrtelně vážně. Boj o přežití začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Predviedateľný thriller neponúka vôbec nič nové. Podobných variácií na téma: "mladá kráska si vzala psychopata" sme videli už veľa a tento je čisto tuctový. Herecké výkony čisto televízne. Videl som to na podzim 2005 na nove a už vtedy som tento film považoval za čistý podpriemer. Už len ten béčkový názov Devil´s Pond jasne dává tušiť s akým druhom filmu má divák čo do činenia. Nechajte si zájsť chuť. Opäť jeden z mnoha filmových titulov, ktoré kedysi distribuovala na DVD a VHS spoločnosť Magic Box. Ešte šťastie že dnes už distribuujú kvalitné filmy popredných hollywoodských spoločností. ()

Zazie 

všechny recenze uživatele

Pokud hodláte vstoupit do stavu manželského: 1. Zjistěte si pořádně, s kým máte tu čest, obzvlášť pokud jde o krátkou známost. 2. Nepřistupujte na líbánky na pustém ostrově, pokud to není váš dětský sen. 3. Pozor na soužití plavce a neplavce. 4. Nepouštějte si tento film. Pokud ideální život pro vás představuje samota na ostrůvku v jezeře uprostřed divočiny bez mobilního signálu, bez elektřiny, bez kabelové televize atd.: - Nepouštějte si tento film. Pro všechny ostatní: - Klidně si tento film pusťte. Ale pak si nestěžujte. ()

Reklama

kery- 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda a zase nuda. Celý film čekáte že se něco pořádného bude dít, ale žádná akce se nekoná..Finále taky mohlo být o dost lepší, např. plán s nafukovacím lehátkem se vůbec nevyužil, celý finále je vlastně jen o tom jak secvakne past na medvědy:D..Příběh je docela o hovně, z čerstvýho manžela se stane psychopat..uuuu, bojim se..navíc se mu to nedá ani věřit a film je celý dělaný takovým tim stylem "pasti", přitom je na každým rohu jasně vidět, že to zase taková past není..1* Za Taru, která když si z nohy přesekává řetěz, neusekne to u kotníku ale tak, že ho má 5 metrů a pak ho sebou všude vláčí.. ()

dannyd14 

všechny recenze uživatele

Slabý, veľmi slabý film. Očakával som niečo v podobe toho, že manželia sa vydajú na ostrov a nejaký (záhadný) maniak ich bude skôr či neskôr terorizovať. Lenže ako to už býva, film som riadne podcenil a pán sluha mi naservíroval niečo, čo mi absolútne nechutilo. Najviac ma dostala tá prístupnosť od 18 rokov. Chýba veľa akcie, napätia, nepredvídavosti, menej nudy a ak si myslíte, že je to triller skoro ako horor, mýlite sa. Výsledok filmu je ozaj teda dráma. 1* za Taru Reid. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

I přes nevoli rodičů si Tara Reid vezme svého milého, s kterým pak projde znepokojivou svatební cestou a tupým příběhem, který bezesporu musel vznikat na koleni přímo na place. Své si užije i divák, protože tak primitivní děj v režii zdrogovaného amatéra, absurdní dialogy a nelogičnost celého příběhu, jsem už dlouho neměl tu čest vidět!! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama