foto

Matthew Jensen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Wonder Woman 1984
2017 Wonder Woman
2015 Fantastická čtyřka
2013 Sviňák
2012 Kronika
2008 Ball Don't Lie
2005 Poslední sbohem
2004 Ecology of Love, The
Killer Diller
2003 Ostrov smrti
2002 Morning Breath
The Wedding Dress
2001 Eyeball Eddie
1999 Man of the Century
Ratas, ratones, rateros
1997 'Mad' Boy, I'll Blow Your Blues Away. Be Mine

TV seriály

2019 Já jsem noc (TV seriál)
Phenomenon Of Interference (E02)
Pilot (E01)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Úplně stejný (S01E12)
Posranej Bucky Dent (S01E11)
Boxerský večer (S01E10)
další epizody (11)
Hra o trůny (TV seriál)
Ulička trestu (S03E03)
2012 G.C.B. (TV seriál)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
Zvítězíš, nebo zemřeš (S01E07)
Zlatá koruna (S01E06)
2010 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Čerstvá krev (S03E11)
Všechno je zlomené (S03E09)
Tvrdý dopad (S03E07)
další epizody (6)
2009 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Šílenství (S02E11)
Opět povstanu (S02E09)
Propusť mě (S02E07)
další epizody (6)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Staneš se mou smrtí (S01E12)
Nechci to slyšet (S01E10)
Čtvrtý muž v ohni (S01E08)
další epizody (6)
2006 V utajení (TV seriál)
Reunion (S02E08)
Fitna (S02E07)
School (S02E06)
další epizody (8)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Prásk-prásk (S06E23)
Rašomáma (S06E21)
Neobvyklá podezřelá (S06E18)
další epizody (4)
2005 V utajení (TV seriál)
Youmud Din (S01E10)
Hijack (S01E09)
Intramural (S01E08)
další epizody (9)
Vražedná čísla (TV seriál)
Lovci lidí (S01E13)
Hluková stopa (S01E12)
Oběť (S01E11)
další epizody (5)