Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(105)

Obsahy(1)

Zajíček Bing je roztomilá umíněná postavička, která má svůj vlastní obdivuhodný styl a velký smysl pro humor. S použitím těchto prostředků čelí stejným výzvám, jako děti v mateřských školkách: potýká se s oblékáním, s přesnídávkou a procházkami v parku. Příhody zajíčka Binga jsou díky své živosti a bezprostřednosti strhující a originální, a tak se určitě stanou oblíbeným pořadem všech malých dětí, ať už chodí do školky, nebo ne. (TV Minimax)

(více)

Recenze (45)

Muff 

všechny recenze uživatele

Nechápu ta nízká hodnocení. Chápu, že pro dospělého je to drsně infantilní seriál se zoufale neschopným králíčkem s naprosto příšerným dabingem, který by u dospěláka způsobil, že králík by po pár větách musel skončit se zakrouceným krkem, ale musíme se na to dívat očima tříletého dítěte. V každém díle se řeší nějaká věc, se kterou se dítě může setkat, chybami Binga a jejich řešením se tahkle malé dítě učí, co se může stát a co má dělat, aby se to nestalo nebo, když už se to stane, jak to napravit. Na konci každého dílu je pak pěkné shrnutí. Za mne je to zatím nejlepší vzdělávací pořad pro tříleté, co jsem viděl. Dospěláci, vzpamatujte se, zkuste si představit sebe ve třech letech, co jste potřebovali vidět a vědět a pak hodnoťte. Podobně viz Teletubbies a totálně nesmyslná hodnocení. ()

Kubiii 

všechny recenze uživatele

Lotrovská organizace, vedená plyšákem Flopem, která vychovává za své různé zvířecí druhy, které netuší, co jsou zač a kde jsou jejich praví rodiče. Bing a jeho kamarádi jsou zvráceným způsobem převychovávání k obrazu jejich věznitelů a nedochází jim, že takhle ukňourané není žádné stvoření na světě a mimosvětě. Jsou abnormálně nesoběstační, vymýšlí všelijaké blbosti a ptají se na tak stupidní věci, že je na mimice Lorda Flopa vidět známka zoufalství a nedostatek trpělivosti. V některém z dílů očekávám masakr. ()

Reklama

P.J.2 

všechny recenze uživatele

Co to je za zvrácenej svět? Nejdřív mě sralo, že je Bing hroznej upištěnej a otravnej ale když jsem si uvědomil že ve většině případů kdy ho někdo ojebe tak se s tím musí smířit jsem pochopil. Jinak morální statuty tenhle seriál pro nejmenší absolutně nemá když se tu furt řeší vyměšování ale malej to žere takže se to snažím přežít ale je tu dost reálná šance že vy chvíli kdyz ještě jednou uslyším: Tu tudu tu ty dutu, Tu tudu tu ty du, BANANEK, tak asi začnu nekontrolovatelně vraždit. A můžete mi někdo prosím vysvětlit PROČ VŠUDE KAM PŘÍJDE TA DEBILNÍ PANDA TAK OKAMŽITĚ ZAHAZUJE KALHOTY A JE JEN VE SLIPECH?!! ()

oli9 

všechny recenze uživatele

Sleduju to s dvouletou dcerou. Chápu, že je to pro děcka, chápu, že má 2 roky tak kvalitu ještě nepozná ovšem hodnotím já. To že řeší hovadiny a ukazuje dětem, že se bojí ohňostroje atd čert to vem. Ovšem uknouranější pohádku nenajdete, nevím jestli je to dabingem ale tak ubreceny, protivný, uknourany věčně si stěžující  králík prostě začne srát každého ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Mě fakt fascinuje, co dnešní děti dostávají před nos. Na tenhle rádoby vzdělávací seriál jsem se dostal fakt jen náhodou, když jsem hledal velikonoční věci, ale s Velikonocemi tenhle skvost nemá nic společného. Tohle není králík, tohle je 8-ball koule, která ti v domácnosti s roztaženými prackami dokáže rozflákat a rozsypat v rekordním počtu třeba žrádlo. Už asi vím po kom má to jméno Bing. Rozleješ mlíko? Pan Bohdan Tůma jakožto dabér pečovatele ti to zamete. To je v pohodě... ALE PO NECELÝCH 7 sekundách ti ten vůl rozsype celý kornflejky a ještě s tou utěrkou to stejně utře a shodí vše na zem. Dále ti strčí celou šlupku do mixéru, vyluxuje hračky, namočí ti ručník do právě použitého hajzlu. Musím pochválit všechny pečovatele, kteří mají o děti starost, protože tenhle chlupatý ušák pravděpodobně dokáže vzbutit každou půlhodinu celou vesnici tím, že se opět někde přerazí, nebo poch*ije. Ona celá ta smečka je docela hardcore. Neuvidíš Pandu, kdy má nic jiného, než své oblíbené spoďáry a smějící se slonici. Do toho všude ty dospělácký memy s banánem. Takže ano je to v zásadě vzdělávací program na trénování nervů, a kdo nemá nervy, tak může být náhrada třeba buldoček, který má více rozumu. Pan Tůma se vážně v tom studiu musel bavit. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (1)

  • Pando, kamarád Binga, si vždy před hrou nebo jakoukoliv aktivitou sundá kraťasy. Podle tvůrců to znázorňuje dětskou svobodu a volnost. (Jiri_Jaros)

Reklama

Reklama