Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot se pokouší zrušit fázi dvě a Darlene chce všemu přijít na kloub. Když znova začne fungovat elektřina, pravé motivace některých lidí vyplují na povrch. (Netflix)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osobne vôbec nechápem, prečo sa Esmail rohodol jednu z úvodných scén, rozhovor dvoch Číňanov v istom pracovnom prostredí s následným veľkým celkom zasadiť až na začiatok série tretej, pričom si myslím, že touto sekvenciou mala skončiť séria číslo dva a bol by som s ňou (takmer) maximálne spokojný. Možno aj to je dôvod, prečo relevantné hodnotenie príde až po konci celého projektu. Takže máme tu nové rozvrstvenie vzťahov, Elliotova schíza je zdá definitívna a uvedomuje si to aj Angela, ktorá je zatiaľ čo sa týka informácií pred Elliotom, ostatnými a dokonca ja pred divákmi. A mňa nové tajomstvá a ich odhaľovanie veľmi zaujímajú. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouhém čekání, mě to z nějaké nepochopitelného důvodu úplně neuspokojilo a trošku jsem usínal. Přitom blackout byl moc fajn. Seriál ovládla velmi příjemná atmosféra. Soundtrack neměl nejmenší chybu. Nemůžu se ho do sytosti naposlouchat. Jen mě to do sebe jaksi nedokázalo vtáhnout. Zřejmě za to může přestávka. Když vidím zdejší hodnocení, tak budu věřit, že chyba byla někde mezi televizí a pohovkou a budu doufat, že se do dalšího dílu již zvládnu plně položit. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a je to tady, třetí série! Nevěřím, že čtvrtá je už poslední, všechno se pořád víc a víc zamotává, tak jsem zvědavá, jak to rozmotaj ve dvou sériích. Každopádně taky vám přijde, že je každá je úplně jiná? Myslím ten styl a atmosférou? Je to skoro jakoby každou sérii dělal úplně někdo jinej a fakt se mi to strašně líbí. První série byla taková klasika, druhá totální chaos, kdy člověk nevěděl, co je pravda a co ne, a vyznat se v tom byl občas pěknej bordel. No a tahle má takovej temnej feel, barvy jsou do modra a do šeda, a vůbec je to celý depresivní jako prase. A fakt se mi to líbí velice, tenhle styl filmařiny zatím nejvíc, ne že by ostatní série byly míň depresivní, ale tady mi to přijde udělaný až mistrovsky. No abych furt nekecala jenom o vizuálu.. Vypadá to, že každej druhej je dvojitej agent. Rozhodně Angela. Sakra chudák Elliot, vůbec nemá tušení.. Jsem zvědavá, jak co s tím teď udělaj, když se rozhodli Elliotovu druhou osobnost přímo zapojit do hry, že to vidíme i my, pilní pozorovatelé. ( °٢° ) Nějak se nám tu taky rozjíždí menší antikapitalistickej nešvar. Co vám budu povídat, jsem spíš napravo, takže nemůžu říct, že s tím souhlasím, ALE kapitalismus tady a v Americe je úplně něco jinýho, takže to na druhou stranu chápu, protože kdo by chtěl zbankrotovat kvůli zlomený ruce, že? Dost politiky pro dnešek. Hodnocení: Co si budem, dali nám na talíř pěknou porci, ale ráda si pochutnám/10 ()

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štart celkom dobrý. Epizóda má síce pomalší rozjazd, no ku koncu to začne gradovať a znovu dostaneme toho starého Mr. Robota. Páčia sa mi tie šifry, hádanie kto je dobrý a kto je zlý a tak ako Elliot, aj ja sa tomu všetkému snažím prísť na kĺb. Angela bola doteraz pre mňa nenápadnou a nezaujímavou postavou, no ako ukážu posledné minúty, táto séria začína veľmi dobre a tiež sa začínajú meniť vzťahy medzi postavami. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série startuje tam, kde druhá skončila a jelikož navazuje na děnil, které uniká mému pochopení, ještě zanechávám trojku. Třebaže vím, že za chvilku mě naopak čekají nejlepší díly seriálu. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jelikož se toho v prvním díle třetí série zas tak moc nestalo, tak dostanu prostor se vypsat a vysvětlit své myšlenkové pochody… „Tak že bych začala komentovat u každýho seriálu i každou epizodu zvlášť? Tím, že jsem to takhle udělala u Love, death and robot, tak mi to podělalo statistiky a vypadám, že koukám na animáky, i když na ně jinak skoro vůbec nekoukám. Nojo… jenže to byl každej díl o něčem jiným, tak bylo jasný, že budu komentovat každou epizodu zvlášť. Ale ty statistiky mně štvou. Navíc už jsem v půlce druhé série Mr. Robot a děje se tam toho fakt hodně na to, abych to napsala do jednoho komentáře. Ale nevím, jestli se mi bude chtít psát úplně pokaždé na každý díl každého seriálu nějaká recenze. Jenže když už se jednou rozhodnu pro změnu, tak to nemůžu vrátit a dělat si to lážo plážo. Takže buď budu komentovat od teď každý díl v seriálech nebo furt jen po sériích. Musí to mít nějaký řád, a ne jednou tak a podruhé onak. Navíc to bude víc vyjadřovat, co jsem fakt viděla. Ta statistika, že koukám hned na 3. místě nejvíc na animáky mě fakt štve. Je to zavádějící. Tak jo. Od teď budu psát na každý díl zvlášť. Ale už jsem u 3. dílu 3. série Mr. Robot. To si už nevzpomenu na každý díl ve druhé sérii, o co tam šlo. I když jsem si dělala pár poznámek. Který ani nemůžu přečíst po sobě… Fajn. Tak asi udělám kompromis a druhou sérii ještě ohodnotím a okomentuju jako celek. Třetí a čtvrtou budu komentovat po dílech. Není to sice úplně příjemný, že změním taktiku takhle v půlce seriálu, ale alespoň to bude 2 série tak a 2 tak. Tak fajn, rozhodnuto. Začnu si psát víc poznámky a v práci si pak dokomentuju zbytek. Nojo… jenže když se do seriálu zažeru, tak pak zhlídnu třeba 12 dílů za den. To pak bude všechny otravovat, že jim tam skáče upozornění na 12 mých recenzí. A co je mi vlastně po tom... Jo… je rozhodnuto. Budu od teď psát na každý díl zvlášť. U této série si stejně ani zatím nedovedu představit to všechno dát do jedné recenze, protože se toho tady událo mega moc…“ Tak to bylo krátké zavítání do mé hlavy. Udělala jsem sama se sebou kompromis a dvě série jsem komentovala tak, dvě budu komentovat onak. Mé rozhodovací schopnosti jsou opravdu neuvěřitelné a oslnivé. Teď k tomuto dílu. Angela mi opět začíná být pomalu sympatická. Objevuje se nám tu nová a v budoucnu zřejmě důležitá postava. Už je na scéně i samozvaný BŮH Tyrell. Musím se přiznat, že zatím se mi úplně nejvíc líbí, jak chápu přechody Elliota/Mr. Robota. Ty jsou tak strašně božský. Úplně to miluju. Jak se každý chová úplně jinak. Jak je Elliot ten, který teď tahá za kratší nitky. Fakt ty přechody zbožňuju. A hudba na konci? Bože… to je přenádherná nádhera. ()

xzajox 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tretia séria sa nám rozbieha veľmi sľubne. Uspokojivo poskytli odpovede na zopár malých otáznikov, pričom stále ponechali dosť, aby mal divák záujem pozerať ďalej. Nechýba ani kus akcie. Prekvapivo dobrý dojem na mňa urobila aj nová postava "uh-huh" pohodového týpka. Dúfam, že sa zasa nepotopíme príliš hlboko do priepasti Elliotovho vnútra a naozaj to v tomto tempe bude pokračovať. Zatiaľ total spokojnosť 95% - 5* ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi rozjezd jaký jsme si představovali. Nikterak dechberoucí, za to velmi příjemný s nadšením na další epizodu. A scéna v hackerském doupěti na jeden zátah byla fantastická. ()

Reklama

Reklama