Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přípravy fáze dvě pokračují a Elliot se záměrně nechává sledovat od Darlene. Pan Robot jde na schůzku v podzemí a Dom unikne nebezpečí jenom o vlásek. (Netflix)

Recenze (6)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme opäť úplne iný diel ako ten predchádzajúci a takéto striedanie celkového feelingu seriálu občas poteší. Tentorkát sa pôjde viac do psychoterapeutického hĺbania nad vzťahom Elliota a jeho sestričky a v kontraste k nemu zase paralelne sledujeme vzťah Mr. Robota a Angely. No, kto teraz drží ktorej strane palce? Ťažko sa prikloniť, ale neverím, že by niekto nechcel zažiť a naplno vidieť na obrazovke fázu číslo dva v plnej paráde. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Darlene mě v tomto seriálu moc neba, a tak mě moc neba ani díl, kde dostává hlavní prostor. Trošku dojem vylepšuje Elliot, kterému jebe víc, než tomu cigánovi z Piešťan v jedné z jeho písní. Jináč vypluje na povrch další hromada informací (metadat). Soundtrack chválím v každém dílu, ale neodpustím si to ani nyní. Soundtrack každý díl neskutečně pozvedá. Dospěl jsem k názoru, že Mac Quayle je borec. Stejně jako ostatní borci, kteří mají co do činění s tímto seriálem. Jediné co mi přišlo malinko retardované bylo to, že ta zrzavá píča a tlustý retard kliknout na pochybný odkaz a vyzradí svojí lokaci. Dnes už si i malé dítě umí vybrat jednu z několika možností, jak svoji skutečnou lokaci skrýt za jinou. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, jestli někdy odpustím Darlene, že takhle podvádí svýho bráchu, ale jako chápu to, nejspíš to myslí dobře. Navíc asi nemá moc na výběr. A sama z toho nemá zrovna radost, ani se jí nedivím upřímně. Jinak vidím tady formující se vztah Dom s Darlene i mimo FBI, což se mi líbí, a jsem fakt zvědavá, co se z toho vyvine. Obě jsou to sympaťačky. Ale pokud neuvidím, co vlastně dělá Stage 2 a vybouchnutí budovy E Corpu, budu celkem nasraná, protože vidět smrt tisíce lidí z obřího konglomerátu, který vlastně za nic nemůžou, protože tam doslova jenom pracujou, no kdo by se na to netěšil. (Tak teď mám pocit, že za tuhle větu mi za chvíli zavolá nějakej FBI agent a dnešek bude poslední den, co okouším svobodu.) Irvin (ten brejlatej) je prostě skvělej! Takovej flegmatickej žrout žebírek, hmm asi jsem našla svou spřízněnou duši. Tyrell je prostě šílenej psychopat jako vždycky, k tomu prostě není, co víc říct, takže to tu ukončím. Hodnocení: strašně očekávám, že teď spadnou sračky pěkně do větráku a fakt už to napětím nevydržím/10 ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Darlene spolupracuje s FBI a na Elliota je čím dál větší tlak. Angela je odhodlaná provést svoji pomstu a jde do toho i přes zradu kamaráda. Což teda úplně nekvituju. Elliot se snaží zvrátit 2. fázi. Tím ovšem poněkud ničí plány úplně všem ostatním. Už dokonce došla trpělivost Bohu Tyrellovi. Chudák. Tak Elliota miloval… Pán s brýlemi je neuvěřitelný kliďas a supr manipulátor. Zrzavá agentka se sbližuje s Darlene. Za chvíli budou možná tvořit duo D &D. Těším se, jak se vyřeší problém, který Elliot napáchal. ()

Reklama

Reklama