foto

Rizwan Manji

  • nar. 17.10.1974 (45 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Very Nutty Christmas (TV film)
Muž, co zabil Hitlera a pak yettiho
2017 Wild Honey
2016 Paterson
The Tiger Hunter
Writer’s Block
2015 Jako ty
2014 Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den
Dr. Cabbie
That Thing with the Cat
2013 Decoding Annie Parker
Don Jon
Vlk z Wall Street
2012 ...Or Die
Citizen, The
Diktátor
2010 Hezké vstávání
The Mikado Project
2009 Karma Calling
2007 Soukromá válka pana Wilsona
Transformers
2002 Guru
2001 American Desi
Queenie in Love
1998 Pravidla špinavé hry (TV film)
Unaven zemřít
1997 Sue

TV seriály

2020 Perfect Harmony (TV seriál)
Regionals (E13)
Hymn-A-Thon (E12)
Know When to Walk Away (E11)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Wrath of the Time Bees (S05E02)
2019 Perfect Harmony (TV seriál)
Merry Jaxmas (E10)
Thanks-taking (E09)
Any Given Monday (E08)
další epizody (10)
Schitt's Creek (TV seriál)
The Plant (S05E03)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The 4-1-1 (S04E11)
The Serpent (S04E09)
A Timeline and Place (S04E06)
další epizody (4)
2018 Ski Master Academy (TV seriál)
Schitt's Creek (TV seriál)
Christmas Special (S04E13)
Open Mic (S04E06)
V zajetí kouzel (TV seriál)
Will You Play with Me? (S03E13)
The Fillorian Candidate (S03E12)
All That Josh (S03E09)
další epizody (9)
2017 Mr. Robot (TV seriál)
eps3.6_fredrick+tanya.chk (S03E07)
eps3.5_kill-pr0cess.inc (S03E06)
eps3.3_m3tadatapar2 (S03E04)
další epizody (4)
Schitt's Creek (TV seriál)
Sebastien Raine (S03E10)
Motel Review (S03E08)
Driving Test (S03E04)
V zajetí kouzel (TV seriál)
We Have Brought You Little Cakes (S02E13)
2016 Goliath (TV seriál)
It's Donald (S01E04)
Schitt's Creek (TV seriál)
The Motel Guest (S02E11)
Moira vs. Town Council (S02E06)
Estate Sale (S02E04)
Zvrhlé panství (TV seriál)
The Prince and the Pauper (S02E03)
Workaholics (TV seriál)
Night at the Dudeseum (S06E07)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Matrjoška I (S07E15)
2015 Bella a buldoci (TV seriál)
Minority Report (TV seriál)
Fredi (E04)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Rock Bottom (E13)
Give 'Til It Hurts (E08)
I Am a Bird Now (E04)
další epizody (5)
Schitt's Creek (TV seriál)
Don't Worry, It's His Sister (S01E03)
The Drip (S01E02)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Munchies (S02E03)
Liga snů (TV seriál)
The 13 Stages of Grief (S07E12)
2014 Mixology (TV seriál)
Closing Time (E13)
Working the Engels (TV seriál)
2013 Goldbergovi (TV seriál)
Lucky 7 (TV seriál)
Máma (TV seriál)
Smokey Taylor and a Deathbed Confession (S01E22)
Sonograms and Tube Tops (S01E18)
Save Me (TV seriál)
Heal Thee (E04)
Super Thundermanovi (TV seriál)
Wendell & Vinnie (TV seriál)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a divoký překlep (S02E25)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Tajemství v konzervě (S09E10)
Arrested Development (TV seriál)
Indian Takers (S04E03)
2012 Crash & Bernstein (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Pes a jeho blog (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Hlavně normálně (S01E20)
2011 Haló, tady Indie (TV seriál)
Take This Punjab and Shove It (E16)
Guess Who's Coming to Delhi (E15)
The Todd Couple (E14)
další epizody (6)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
Homesick to My Stomach (E10)
Temporary Monsanity (E09)
Home for the Diwalidays (E08)
další epizody (10)
Na parket! (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Zahrada rozcestí (E17)
Glee (TV seriál)
Laryngitida (S01E18)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Afterglow (S02E04)
Ted a spol. (TV seriál)
Zvráceno v překladu (S02E10)
Transplantační jednotka (TV seriál)
A Roll of the Dice (E10)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S08E16)
Day 8: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S08E14)
Day 8: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S08E12)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Věřit (E09)
Černá labuť (E04)
Ted a spol. (TV seriál)
Tajný projekt (S01E12)
Škatule, škatule (S01E09)
Jak pozvednout morálku (S01E07)
další epizody (4)
Transplantační jednotka (TV seriál)
The Luckiest Man (E07)
Ryan's First Day (E02)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Dvojité rande (S05E02)
Médium (TV seriál)
New Terrain (S06E07)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Můj nejhorší týden (TV seriál)
Sladký život na palubě (TV seriál)
Smetánka (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Mít všechno... a pořád (S02E02)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Paddy's Pub: The Worst Bar in Philadelphia (S04E08)
2007 Zastánci blahobytu (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
The Game (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Retards (S03E10)
2005 E-Ring (TV seriál)
Menciův svět (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Money (S01E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Smrtící polibek (S02E22)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Šachy (S04E11)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 Best Wishes, Warmest Regards: A Schitt's Creek Farewell (TV pořad)
2005 Damage Control (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky