foto

Rizwan Manji

  • nar. 17.10.1974 (43 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Man Who Killed Hitler and then The Bigfoot
2017 Wild Honey
2016 Paterson
The Tiger Hunter
Writer’s Block
2015 Jako ty
2014 Alexandr a jeho opravdu hodně špatný a příšerně blbý den
Dr. Cabbie
That Thing with the Cat
2013 Decoding Annie Parker
Don Jon
Vlk z Wall Street
2012 ...Or Die
Citizen, The
Diktátor
2010 Hezké vstávání
The Mikado Project
2009 Karma Calling
2007 Soukromá válka pana Wilsona
Transformers
2002 Guru
2001 American Desi
Queenie in Love
1998 Pravidla špinavé hry (TV film)
Unaven zemřít
1997 Sue

TV seriály

2018 V zajetí kouzel (TV seriál)
Will You Play with Me? (S03E13)
The Fillorian Candidate (S03E12)
All That Josh (S03E09)
další epizody (9)
2017 Mr. Robot (TV seriál)
eps3.6_fredrick+tanya.chk (S03E07)
eps3.5_kill-pr0cess.inc (S03E06)
eps3.3_m3tadatapar2 (S03E04)
další epizody (4)
V zajetí kouzel (TV seriál)
We Have Brought You Little Cakes (S02E13)
2016 Goliath (TV seriál)
It's Donald (S01E04)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Matrjoška I (S07E15)
2015 Bella a buldoci (TV seriál)
Minority Report (TV seriál)
Fredi (E04)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Rock Bottom (E13)
Give 'Til It Hurts (E08)
I Am a Bird Now (E04)
další epizody (5)
Schitt's Creek (TV seriál)
2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
Working the Engels (TV seriál)
2013 Goldbergovi (TV seriál)
Lucky 7 (TV seriál)
Mixology (TV seriál)
Máma (TV seriál)
Smokey Taylor and a Deathbed Confession (S01E22)
Sonograms and Tube Tops (S01E18)
Super Thundermanovi (TV seriál)
Wendell & Vinnie (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Tajemství v konzervě (S09E10)
2012 Crash & Bernstein (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Pes a jeho blog (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Hlavně normálně (S01E20)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Zahrada rozcestí (E17)
Glee (TV seriál)
Laryngitida (S01E18)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S08E16)
Day 8: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S08E14)
Day 8: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S08E12)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Věřit (E09)
Černá labuť (E04)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Ted a spol. (TV seriál)
Transplantační jednotka (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Dvojité rande (S05E02)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Můj nejhorší týden (TV seriál)
Sladký život na palubě (TV seriál)
Smetánka (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Mít všechno... a pořád (S02E02)
2007 Zastánci blahobytu (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
The Game (TV seriál)
2005 E-Ring (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Menciův svět (TV seriál)
Médium (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Money (S01E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Smrtící polibek (S02E22)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Šachy (S04E11)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

TV pořady

2005 Damage Control (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace