Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po porážce vojáka Dark Army se Elliot během mrazivé cesty lesem spřátelí s Tyrellem. Darlene vyráží na výlet se sklíčeným Santou. (Netflix)

Recenze (10)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můj bože, tahle epizoda... mám z toho všeho velice rozporuplný pocity. Jestli je Tyrell fakt mrtvej, tak končím! Končím! Konec prostě, tohle ne, ne, ne, s tím nesouhlasím! (╯°□°)╯︵ ┻━┻ A co to tam našel v tom lese? Nevěřím, že je prostě jen tak mrtvej, musí existovat nějaký vysvětlení, co to bylo nebo cokoliv! Spokojím se se vším. Však to by jinak bylo takový plýtvání postavama. Angelininu smrt chápu, její potenciál podle mě vyčerpali, jak mohli, ale Tyrell? Chlápek teprve začínal. (Asi už jste uhodli, kdo je moje oblíbená postava...) Každopádně naprosto miluju tu hororovou atmosféru, ta je prostě úžasná. Sice moc nechápu tu celou věc s Darlene - bylo to emocionální a všechno, ale že si k ní Santa úplně bez problémů vlezl do auta a ona ho úplně v pohodě svezla... Darlene má pěkně šílený nápady, to sice jo, ale že až takhle? Musím s ní ovšem souhlasit v jednom, Elliot je teď pěknej idiot, nejdřív se chová jako k hovnu k ní a pak ještě k Tyrellovi? Abych nezačala fandit Whiterose. Hodnocení: sakra práce, předtím než se rozhodnete odjet s údajně mrtvým Číňanem v dodávce, aspoň se přesvědčte, že je fakt po něm/10 ()

RockChick 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Objektivně možná ne nejlepší, ale subjektivně asi můj úplně nejoblíbenější díl v celé historii seriálu. Nepamatuju si, že bych se u Mr. Robota někdy tolik smála (viz třeba komický závěr se Santou). Nepamatuju si ale ani, že bych u nějaké epizody Robota brečela tak jako u téhle. Hodně silný díl, jak jen díl o vánočním večeru několika ztroskotanců může být. O dalším vizuálním pornu ani nemluvím, obzvláště scény ze zasněženého lesa. Zvolnění děje mi nevadilo, naopak. Velké finále se blíží a podobně oddechové epizody jsou jen k mentálnímu dobru diváka. Ehm. "Oddechové". PS: v oblíbenosti byl tento díl samozřejmě už překonán! ()

Reklama

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Že to byl jen přelud nebo trik Sama Esmaila a Tyrell neumřel? Byla jsem fakt šťastná, když se konečně ukázal. Hned na začátku mě rozesmál svými vražednými dovednostmi a následným řešením nepříjemností, které s sebou vražda nese. Celou dobu po putování v lese jsem si  říkala, jak jsou Elliot a Tyrell extrémně divné duo. Ale zbožňuju je. Přiznám se, že k Tyrellovi mě to táhlo ještě víc. Elliot je na můj vkus až moc sobecký. Ale ten konec??? Ten mě opravdu rozesmutnil. Jestli opravdu umřel, tak to byla ta nejsmutnější smrt v tomto seriálu. Taková zbytečná, obyčejná. Udála se samozřejmě i spousta jiných věcí s Darelene a Dom. V mně bohužel zůstává hlavně Tyrellova smutná smrt. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Diel, ktory absolutne vybocuje z toho, na co sme zvyknuti. Je silno metaforicky az snovy. Surodenci hackeri, Tyrell a i slecna agentka sa na Vianoce zaoberaju svojimi vlastnymi temnymi myslienkami a poddavaju sa tarche doliehajucich problemov. Az na jednu, kratucku akciu v uvode sa nedeje prakticky nic. Jazda autom, bezcielne bludenie lesom a az na zvlastny rozhovor s opitym "Santa Clausom" a rovnako bizarny odchod Tyrella zo sceny, diel ponuka len akesi zamyslenie a zastavenie uhanujuceho deja z prvych troch casti. Co do istej miery okrem nejakej katarzie i trochu rusi. Slabsia stvorka. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Takhle epizoda vrátila seriál do staré dobré formy. Ani se moc nechce věřit, že se opravdu koukáte na seriál, protože Sam Esmail roztočí v každém dílu neskutečný audiovizuální koncert a stále umí šokovat, překvapovat a být dokonale originální. Ze seriálu je hrozně cítit, že divák nesleduje sázku na náhodu, nýbrž naprosto promyšlenou věc. Těžko seriálu vytýkat, že mi za 4 epizody naservíroval více deprese a beznaděje, než mi stihl naservírovat snad celý můj dosavadní život. Trošku lituji, že jsem seriál nesledoval v období Vánoc, protože tvůrci dávají divákům dokonalou možnost nahlédnout za oponu všeho toho pozlátka a ukazují Vánoce z té druhé stránky, která je poněkud bližší pravdě. Ta sexy zrzka by mohla dostávat více prostoru, protože je těžce k nakousnutí. Tam bych dlouho neváhal a klidně si zahrál na kominíka. Nepřekážela by mi ani její orientace. Jinak ten její sen byl fakt luxus, ta se také ponořila do beznadějné situace, ze které se jen tak nevylíže, a to je vzhledem ke své orientaci v lízání velice zběhlá. Jsem zvědavý, jak se její linka propojí s Eliotem, což není jisté, ale vzhledem k množství prostoru před kamerou, si to troufám předpokládat. Velmi mě potěšila i účast Tyrella, což je taky jeden mega sympaťák. Velmi dobrá epizoda. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama