foto

Jon Glaser

  • nar. 20.6.1968 (51 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 V kraji vína
Zlatokopky
2015 Vykolejená
2014 Growing Up and Other Lies
Pařba v Mexiku
2013 Tuna
2012 Diktátor
Eugene
2008 A Bad Situationist
Baby Máma
Bang Blow & Stroke
Rocker
Taktika prstů
2007 Aqua Teen Hunger Force Colon Movie Film for Theaters
2006 What's Not to Love? (TV film)
Škola svádění
2005 Perfect Partner
2001 Tak nevyhrožuj

TV seriály

2020 Náš malovaný prezident (TV seriál)
The Economy (S03E02)
2019 Mr. Robot (TV seriál)
404 Not Found (S04E04)
2017 Girls (TV seriál)
What Will We Do This Time About Adam? (S06E08)
Gummies (S06E05)
2016 Jon Glaser Loves Gear (TV seriál)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
Everyone for Themselves (S04E08)
Girls (TV seriál)
Já tě miluju (S05E10)
Cesta domů (S05E08)
Fajn chlap (S05E02)
Bobovy burgery (TV seriál)
Sexy Dance Healing (S06E08)
2015 Difficult People (TV seriál)
Even Later (S01E06)
Neon Joe, Werewolf Hunter (TV seriál)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
3 Buttholes (S03E10)
80s Ladies (S03E06)
Girls (TV seriál)
Domácí porod (S04E10)
Okupace (S04E05)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
Untitled (S05E05)
Parks and Recreation (TV seriál)
Ron & Jammy (S07E02)
2014 TripTank (TV seriál)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
Slow Your Roll (S02E07)
Girls (TV seriál)
Opačným směrem (S03E12)
Mrtvá uvnitř (S03E04)
Ona souhlasí (S03E03)
Parks and Recreation (TV seriál)
Moving Up: Part 2 (S06E22)
Moving Up: Part 1 (S06E21)
One in 8,000 (S06E20)
další epizody (4)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Real Sext (S01E02)
Girls (TV seriál)
Spolu (S02E10)
Špatná kamarádka (S02E03)
Parks and Recreation (TV seriál)
The Cones of Dunshire (S06E09)
Fluoride (S06E08)
Filibuster (S06E06)
další epizody (11)
2012 The Greatest Event in Television History (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Leslie vs. April (S05E07)
How a Bill Becomes a Law (S05E03)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
Bojovnice Tina (S01E04)
The Heart, She Holler (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Larry vs. Michael J. Fox (S08E10)
2010 Pretend Time (TV seriál)
2009 Delocated (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Pád vzhůru (S04E02)
2008 Mayne Street (TV seriál)
2007 Human Giant (TV seriál)
Superjail! (TV seriál)
2006 Freak Show (TV seriál)
2005 Wonder Showzen (TV seriál)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
O'Grady (TV seriál)
Stroker and Hoop (TV seriál)
2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)
TV Funhouse (TV seriál)
1998 Upright Citizens Brigade (TV seriál)

Dokumentární

2017 Too Funny to Fail: The Life & Death of The Dana Carvey Show
2005 Comedians of Comedy, The

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Jon Glaser Loves Gear (TV seriál)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
Rubbing Our Clips (S04E09)
2015 Neon Joe, Werewolf Hunter (TV seriál)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
3 Buttholes (S03E10)
Wingwoman (S03E09)
Foam (S03E08)
další epizody (10)
2010 Pretend Time (TV seriál)
2009 Delocated (TV seriál)
2006 Assy McGee (TV seriál)
Freak Show (TV seriál)
2005 Wonder Showzen (TV seriál)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)

TV pořady

2005 2005 MTV Movie Awards (TV pořad)
2004 Last Laugh '04 (TV pořad)
The Nick & Jessica Variety Hour (TV pořad)
1997 Keenen Ivory Wayans Show, The (TV pořad)
1996 Dana Carvey Show, The (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2009 Delocated (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2010 A Night of 140 Tweets: A Celebrity Tweet-A-Thon for Haiti (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky